sculper Δημοσιεύτηκε March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 8, 2007 Καλημέρα σας, Θα ήθελα να σας κάνω την εξής ερώτηση. Έχω ένα account το http://www.no-ip.com και στέλνω από το pc της εταιρείας στο pc του σπιτιού δεδομένα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να στείλω και σε άλλο pc τα ίδια δεδομένα αλλά χωρίς να προσθέσω άλλο host??? Και επειδή στο pc της εταιρείας δεν μπορώ να βάλω και 2 host, θα μπορούσα ενδεχομένως από το site να κάνω redirect τον host σε κάποιο 2 pc? Άρα στην εταιρεία να φαίνεται μόνο ο 1ος host. Περιμένω την βοήθεια σας…….ελπίζω να με καταλάβατε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Δεν γράφεις με ποιο πρόγραμμα τα στέλνεις τα δεδομένα... Αν στέλνεις αρχεία ή κάνεις σύνδεση με κάποιο vnc πρόγραμμα απλά άνοιξε στον router μια καινούργια πόρτα που να δείχνει στο άλλο PC και ανάλογα με ποια πόρτα θα επιλέγεια θα συνδέεσαι στο pc που θες :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Αυτό που κάνουν οι υπηρεσίες του είδους είναι να αντιστοιχούν ένα domain name σε ένα dynamic ip. Κάθε μηχάνημα που έχει συνδεθεί στο δίκτυο έχει ένα μοναδικό ip. Αν αυτό που θέλεις να κάνεις είναι να αντιστοιχήσεις δύο μηχανήματα στο ίδιο domain name, προφανώς δεν γίνεται. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να εξηγήσεις καλύτερα αυτό που θέλεις να κάνεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. March 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 δεν ξερω πιο πρόγραμμα χρησιμοποιούν στην εταιρεία...επίσης δεν ξέρω ακριβώς τισ ρυθμίσεις στο δικό μου...μιας και είναι locked όλες οι ρυθμίσεις...στο customized πρόγραμμα που τρέχω. αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι χρησιμοποιούν το no-ip.com που από δυναμική ip την κάνει static. το άλλο pc είναι σε άλλο σπίτι....άρα 1) δεν παίζει να φτιάξω κάτι στο router μου (linksys) και 2) στο pc της εταιρείας δεν μπορώ να πειράξω τίποτα άλλο. θα ήθελα αν γνωρίζε κάποιος .....πως να μπορώ να στέλνω και στο 2 pc τα ίδια......στο μόνο που μπορώ να επέμβω είναι στο no-ip.com που έχω κωδικούς κτλ! any idea? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Αυτό που κάνουν οι υπηρεσίες του είδους είναι να αντιστοιχούν ένα domain name σε ένα dynamic ip. Κάθε μηχάνημα που έχει συνδεθεί στο δίκτυο έχει ένα μοναδικό ip. Αν αυτό που θέλεις να κάνεις είναι να αντιστοιχήσεις δύο μηχανήματα στο ίδιο domain name, προφανώς δεν γίνεται. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να εξηγήσεις καλύτερα αυτό που θέλεις να κάνεις. Κάθε μηχάνημα που έχει συνδεθεί στο δίκτυο έχει ένα μοναδικό ip (Εσωτερικό LAN IP). Ο router βγάζει 1 ip προς τα έξω... Άρα άμα δώσεις tralala.no-ip.com θα δείξει στον router και απο κει και πέρα ανάλογα με την πόρτα που θα ορίσεις ο router θα στο κάνει point στο PC που επιθυμείς :-) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Λέμε πάντα για μηχανήματα που δεν είναι πίσω από NAT. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts