soublaki-3 Δημοσιεύτηκε March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 7, 2007 Ποιο και γιατί προτίνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cvnikos Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Acronis True Image Απλά και μόνο επειδή λειτουργεί !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Acronis True Image Απλά και μόνο επειδή λειτουργεί !!! Δεν μου λες κάτι...:confused: Ποια version και γιατί; Πόσο χώρο πιάνει; Λειτουργεί και στο background όπως το Ghost; Γράφει cd-dvd; Από το Ghost δεν μπορώ να πω ότι είμουν ικανοποιημένος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Acronis και ξερό ψωμί! Και για να έχεις 100% αξιόπιστα αποτελέσματα, στήνεις το acronis, του λές να σου δημιουργήσει ένα boot cd... Στην συνέχεια bootάρεις απο το CD και κάνεις το cloning σου χωρίς να φοβάσαι για δεσμευμένα αρχεία κτλ κτλ Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Γενικά είναι ελαφρύ; Για ποια version λέτε; Αξίζει να πας στην τελευταία (από άποψη ταχύτητας στο cloning και στην επαναφορά) ή να κοιτάξω για προγενέστερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Γενικά είναι ελαφρύ; Για ποια version λέτε; Αξίζει να πας στην τελευταία (από άποψη ταχύτητας στο cloning και στην επαναφορά) ή να κοιτάξω για προγενέστερη; Αν ήδη δούλευες μια παλία έκδοση θα μέναμε στο ρητό που λέει "ότι δουλευει δεν το πειράζουμε" :) Απο την στιγμή που δεν δουλεύεις, κατέβασε την τελευταία και καλή τύχη. Γενικά κατά την δημιουργία του image δεν αργεί πολύ, αντιθέτως αργεί κατά την επαναφορά του... Πάντως πιτεύω ότι θα σου κάνει την ζωή πιο εύκολη (κάνοντας restore και όχι format->install Win->install drivers->install Apps) Και σε παρακαλώ πολύ άλλαξε Nick! Μπορεί να είναι ακόμα 11 παρά, άλλα με τόσα σουβλακο-posts άρχισα να νοιώθω μια λιγούρα :lol: :lol: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Και σε παρακαλώ πολύ άλλαξε Nick! Μπορεί να είναι ακόμα 11 παρά, άλλα με τόσα σουβλακο-posts άρχισα να νοιώθω μια λιγούρα :lol: :lol: Δεν αφήνει o MSK...:rolleyes: Από το Ghost ή κάποιο αντίστοιχο γιατί είναι καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Δεν αφήνει o MSK...:rolleyes: Από το Ghost ή κάποιο αντίστοιχο γιατί είναι καλύτερο; Κοίτα, αντίστοιχα προγράμματα υπάρχουν πολλά... Είναι το τι θα συνηθίσει κανείς (και τι θα τον βολέψει)... Το ghost γενικά δεν μου έκατσε... Κάποια στιγμή κατέβασα το acronis και μου φάνηκε αρκετά εύχρηστο και γενικά φαίνεται ότι κάνει όσα υπόσχεται... Επίσης πρόσεξα πως πολύς κόσμος το λατρεύει so, κόλλησα και εγώ εκεί, thats all :) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Εμένα το Ghost μου την έσπαγε κυρίως γιατί έκανε 300 ώρες να γράψει το cd και 1 αιώνα να κάνει το restore. Ελπίζω το Acronis να είναι πιο γρήγορο και να μην χρειάζεται να επεμβαίνω στη registry για να βγάζω όλες τις βλακείες που τρέχουν στο background... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts