liana Δημοσιεύτηκε March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 4, 2007 Παιδια μπορειτε να να μου εξηγησετε πώς μπορω να εκμεταλευτω το ψηφιακο σημα της καρτας μου; Μηπως ειναι τελικα κατι αχρηστο σε μενα γιατι μενω στην Κομοτηνη και η ερτ δεν αρχισε ακομη να εκπεμπει ψηφιακα; Αν υποθεσουμε πως αρχιζει καποτε, τι καλωδια θα χρειαστω για να συνδεσω την φηφιακη εξοδο της καρτας και αραγε με τι; Μηπως ξερετε και κανενα καλο προγραμμα διαχειρισης γιατι αυτο που εχει δε λεει και πολλα; Η καρτα μου ειναι KWORLD DVB -T 220. Ποιο ενισχυτη μου προτεινετε για να ενισχυσω το σημα της κεραιας στην αναλογικη; Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loupis Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Δεν εχω την ιδα καρτα αλλα εχει και σε εμενα ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη. Αν η ΕΡΤ δε στειλει στη περιοχη σου ψηφιακο σημα δεν μπορεις να κανεις τιποτα.Οταν ξεκινησει το προγραμμα θα βρει απο μονο του τα ψηφιακα (4 ειναι) καναλια.. δε χρειαζεσαι αλλη κεραια. Σε εμενα το μοναδικο προγραμα που δουλεψε εκτος από αυτό της καρτας (σχετικα καλα) ειναι το chisTV pro. Δοκιμασε το. Παράθεση ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liana Δημ. March 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 σ΄ευχαριστω πολυ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts