gregorisvas Δημοσιεύτηκε February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 23, 2007 Καλησπέρα, έχω ενα laptop HP με ενσωματωμένο card reader (όπως έχουν πολλά laptop :p) αλλα αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι..Μόλις βάζω μια micro sd κάρτα (με τον adaptor φυσικά) ενώ την εμφανίζει στον "υπολογιστή μου" όταν πηγαίνω να την ανοίξω μου λέει άλλες φορές να τοποθετήσω δισκέτα στη μονάδα Ε: (MicroSD) ενώ άλλες φορές λέει να κάνω μορφοποίηση του δίσκου (όταν πατάω να κάνει μου λέει οτι είναι αδύνατη η μορφοποίηση του δίσκου αλλα αυτή είναι άλλη ιστορία φαντάζομαι).Γενικά δε μπορώ να έχω πρόσβαση στα περιεχόμενα της κάρτας..Καμια ιδέα για το τί μπορεί να συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 Γενικά από ότι έχω ακούσει οι κάρτες micro sd είναι πολύ μικρές, αλλά έχουν προβληματάκια.Τώρα σχετικά με το προβλημά σου φίλε μου θα σου πρότεινα, εάν έχεις την δυνατότητα να δοκιμάσεις κάποια άλλη μνήμη, μήπως και φταίει η συγκεκριμένη.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNJOHN_79ER Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ Η ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛ. .ΕΑΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΚΑΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ . ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ SYMBIAN ΤΗΛ. ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΙΘΑΝΟΣ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΕΧς ΑΚΟΘΣΕΙ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ CARD READER ΣΕ ΑΛΛΟ PC ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΜΑ ΑΝΟΙΓΕΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Μην γράφεις με κεφαλαία. Είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Δοκίμασε με άλλον card reader. Κατά πάσα πιθανότητα είναι ασυμβατότητα κάρτας-reader. Τη δική μου την Transcend οι περισσότεροι δεν τη διαβάζουν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. March 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Δοκίμασε με άλλον card reader. Κατά πάσα πιθανότητα είναι ασυμβατότητα κάρτας-reader. Τη δική μου την Transcend οι περισσότεροι δεν τη διαβάζουν... Τελικά μάλλον αυτό παίζει.Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts