Jump to content

ιδέες για τιμή πώλησης pc+ερωτήσεις

The Shadow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα να πουλήσω τον Η/Υ αλλά επειδή είναι αρκετά παλιός δεν ξέρω πια είναι η σημερινή του αξία, έψαξα στο skroutz αλλα αρκετά εξαρτήματα δεν υπάρχουν, δείτε και στον παρακάτω πίνακα.

Ο λόγος που θέλω να τον πουλήσω είναι για να πάρω ένα mac pro, αν και στην πραγματικότητα ακόμα και ένας mac mini θα μου ήταν εντάξει αλλά δυστυχώς δεν δέχεται επιπλέον σκληρούς δίσκους και αυτόν είναι ένα μειον για εμένα(και ο δίκός του δίσκος είναι στις 5400rpm). σχετικά με τον mac pro τώρα έχει επεξεργαστές Intel Xeon Dual Core στα 2.66 GHz 4MB L2 Cache είναι χειρότεροι απο τους core 2 duo? θα έχω πρόβλημα με τις εφαρμογές του mac επειδή οι επεξεργαστές είναι φτιαγμένοι για server εφαρμογές? και τέλος είναι καλή ιδέα να περάσω στους mac?

Οι C2Duο ειναι πολυ καλυτεροι κ δν συγκρινονται με τους Xeοn που λες. Τωρα απο mac ιδεα δν εχω! Παντως οι server cpu τρεχουν ολες τις εφαρμογες του mac απλα αυτοι οι επεξεργαστες ειναι πολυ καλυτερης ποιοτητας κ εχουν καλυτερες αντοχες..

Nokia N70 Symbian OS:8.1

CPU:ARM 220,8MHz

RAM:51MB (FREE 30MB) Battery:BL-5C (900MaH) Memory:1GB (FREE 51MB) Firmware: 5.0638.3.0.1V

H σειρά Xeon έχει κατασκευαστεί για servers ή workstations. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με τους Core2. Είναι δύο διαφορετικές σειρές επεξεργαστών που προορίζονται για διαφορετικές εργασίες.