louigi_gr Δημοσιεύτηκε December 18, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 18, 2003 Ποιό θεωρηται το καλυτερο προγραμα επεξεργασιας Video για αρχάριους και ποιό για προχωρημενους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. December 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2003 Kapos diskolo afto pou rotas.Kalo san arhi einai to windows movie maker (ohi gia poli omos) kai kalitero gia mena to pinnacle 8. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louigi_gr Δημ. December 18, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2003 to movie maker 8a elega oti den me ikanopoihse, ase pou mou kolaei synexeia. To Pinnacle to exw ksanakousei omws oti einai kalo alla kai kapws polyploko... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNOLE Δημ. December 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2003 Το Pinacle studio 8 είναι πολύ καλό και εύχρηστο,έχω φτιάξει ταινίες με αυτό πολύ εύκολα. Επίσης πολύ καλό πρόγραμμα που χρησιμοποιείται και απο επαγγελματίες είναι το Vegas 4. Εγώ χρησιμοποιώ και τα 2 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Παράθεση www.iandriopoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos Δημ. December 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2003 Tha ithela na rotiso mporo me to MovieMaker na enoso ena videaki pou exo trabi3ei me ena tragoudi??? Παράθεση Q σου λεβέντη μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. December 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2003 Το "καλύτερο" είναι κάτι το σχετικό... εξαρτάται από το τι ψάχνεις και τι απαιτήσεις έχεις. Oι επαγγελματίες συνήθως χρησιμοποιούν deticated software και hardware. Βλέπε Avid, Velocity, Discreet, κτλ, κτλ... αλλά και Premiere, Edius με εξειδικευμένες κάρτες, για το κατώτερο κομμάτι της αγοράς. Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts