Jump to content

Giati den mou anigei????

Livas_D
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Gia Xara!!!!

exo ena problhmataki!!!

otan eimai se ena site....kai kano dexi klik kai Open In New Window ..den mou ta anigei...oute apo to outlook mou anigei new window,oute otan katebazo px ena programa kai meta pou patas open folder oute pali mou anigei...!

prepei na anixo ego ena new window..(eite me file-new-window) eite na kano diplo klik sto IE pou exo sto desktop???

giati mou to kanei ayto??

ayto to problhma to eixa dei otan eixe gemisei o sklhros mou...!

(eixa free 600MB apo 40GB) alla tora exo gyro sta 6GB free kai kanei ayta pou kanei...!

(mou to exei xana kanei kai pio palia ayto...alla perimena mexri na to kano Format...)!!!

kamia lysh exete???

Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!!

~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~

φιλε μου δοκιμασε να κανεις ενα reset to defaults στον IE , μπορει να στο φτιαξει το προβληματακι σου , καλου κακου κανε και ενα scan με το Adware να εισαι καθαρος
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

exo kanei polles fores epanafora rithmiseon tou ie alla papala!!!

apo litourgiko exo ta XP professional English !!!

Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!!

Μήπως έχεις κανα ζουζουνάκι στο μηχανημά σου του στύλ blaster ή τίποτα τέτοιο; Antivirus χρησιμοποιείς; Όπως και να έχει δοκίμασε να τρέξεις αυτό

http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixBlast.exe

I Am The One, Orgasmatron...

oxi den exo zouzounia sto pc mou! einai katharo!!!

to exo kanei scan kai me norton kai ta patch katebasa gia ton blast kai tipota!

den exei brei tipota!!!!

exo kanei kai epanafora rithmiseon tou IE,kai ta Tempory files exo sbhsei(giati ta eixa xexasei)...alla pali tipota!

den leei na anixei new window!!!!!

για δοκιμασε το εξης :

1. Κατεβασε Αυτο το αρχειο στον σκληρο σου

2. στο Add/remove windows components ( control panel ) κανε remove τον Internet Exlorer

3. τρεξε το αρχειο που κατεβασες , θα σου κατεβασει την τελευταια ενημερωμενη εκδοση του ΙΕ ( περιπου 12 mb )

4. πες μας αν σου πιασει , εγω το εκανα σε XP Home και εκανα δουλεια :)

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (19 Δεκ. 2003 , 00:11)

για δοκιμασε το εξης :

1. Κατεβασε Αυτο το αρχειο στον σκληρο σου

2. στο Add/remove windows components ( control panel ) κανε remove τον Internet Exlorer

3. τρεξε το αρχειο που κατεβασες , θα σου κατεβασει την τελευταια ενημερωμενη εκδοση του ΙΕ ( περιπου 12 mb )

4. πες μας αν σου πιασει , εγω το εκανα σε XP Home και εκανα δουλεια :)

Thank's file!!!

tora leitourgei mia xara!!!!!!