Jump to content

πρόβλημα με πλήκτρο στο πληκτρολόγιο

mi3s
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω πρόβλημα με πλήκτρο στο πληκτρολόγιο,συγκεκριμένα πριν λίγο καιρό παρατήρησα ό,τι η παύλα (δίπλα στο μηδέν)δε λειτουργεί.Το πλήκτρο από πλευράς hardware πάντως δεν είναι χαλασμένο γιατί το _ λειτουργεί μια χαρά.

Τι μπορεί να φταίει?;)

Μήπως πείραξες τον τελευταίο καιρό τίποτα ρυθμίσεις;;;Δεν εξηγείται αλλιώς!:blink:

Το πληκτρολόγιο μου είναι το logitech g15.Και όπως ξέρεται ρυθμίζονται αρκετοί παράμετροι και όντως,τον τελευταίο καιρό το πείραξα λίγο κάτι Profiles πρέπει να έβαλα,αλλά δε πρέπει να ευθύνονται αυτά αν και κάτι δε πρέπει να λειτουργούσε καλά ούτε στα screens που έβαλα.Τί μπορώ να κάνω?

Κάνε αναίρεση στις αλλαγές που έκανες.Επίσης, εάν έχεις εγκαταστήσει τους drivers του πληκτρολογίου, καλό θα ήταν να κάνεις μια επανεγκατάσταση.;)

Σήμερα το πρωί που άνοιξα λειτούργησε μια χαρά.Τώρα δε λειτουργεί πάλι.Μήπως είναι κάποιος ιός?

Δοκιμασε ένα σκαν με το registry mechanic

τι ακριβώς είναι αυτό?Και τι θα μου προτείνατε για πρόγραμμα που να διαγράφει μισά αρχεία registry και τέτοια?Γιατί τελευταία παρατηρώ εκτός αυτού του προβλήματος πολλά κολλήματα στο pc αλλά δε πρέπει να είναι ιός.

τι ακριβώς είναι αυτό?Και τι θα μου προτείνατε για πρόγραμμα που να διαγράφει μισά αρχεία registry και τέτοια?Γιατί τελευταία παρατηρώ εκτός αυτού του προβλήματος πολλά κολλήματα στο pc αλλά δε πρέπει να είναι ιός.

Είναι ένα πρόγραμμα, που με βάση τα κανονικά στοιχεία που πρέπει να έχουν τα registry τα διορθώνει, πολύ καλό το συνιστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι ένα πρόγραμμα, που με βάση τα κανονικά στοιχεία που πρέπει να έχουν τα registry τα διορθώνει, πολύ καλό το συνιστώ.

Το έβαλα το πρόγραμμα αλλά δε διορθώθηκε.Πάντως αρκετά καλό πρόγραμμα!

Εκτός βέβαια αν είναι απαραίτητη η επανεκκίνηση που δεν έκανα ακόμη.Κάτι άλλο που θα πρεπε να κοιτάξω?

Το έβαλα το πρόγραμμα αλλά δε διορθώθηκε.Πάντως αρκετά καλό πρόγραμμα!

Εκτός βέβαια αν είναι απαραίτητη η επανεκκίνηση που δεν έκανα ακόμη.Κάτι άλλο που θα πρεπε να κοιτάξω?

Δε λύθηκε το πρόβλημα!Παραμένει!