Eminem Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Είναι μια πολύ καλή συσκευή. Εγώ δεν χρησιμοποιώ πλέον το κινητό επειδή δεν έχει πολύ δυνατή ένταση ήχου κλήσης και λόγω μπαταρίας. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλό κινητό. Τώρα για προγράμματα δεν ξέρω τι μπορείς να βρεις online τόσο καιρό μετά. Ρίξε μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες του συγκεκριμένου theat και θα βρεις πολλά πράγματα. Thx for the reply. Το εχεις χρησιμοποιησει καιρο ετσι? Θυμαμαι παλια που το ειχα και εμπαινα στο topic εγραφες και τοτε. Απο την εμπειρια σου, ποια progs θεωρεις σχετικα απαραιτητα? Εσυ τι ειχες βαλει στο κντ οταν το χρησιμοποιουσες? thx mate! Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salamandra7280 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Φίλε μου δεν θυμάμαι καθόλου δυστυχώς ποια προγράμματα χρειαζόμουν και δεν έχω πρόσβαση στο σκληρό μου δίσκο όπου έχω τα αρχεία του κινητού. Αν θέλεις πάντως ρίξε μια ματιά και στο redneo. Θα βρεις κι εκεί πολλά χρήσιμα πράγματα. Το χρησιμοποιούσα τουλάχιστον για 2 χρόνια το κινητό και μιας και μου το θύμισες σκέφτομαι μήπως το αξιοποιήσω και πάλι. Θα δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 τελευταίος και καταϊδρωμένος νέος ιδιοκτήτης. όποιος λέέέμε τώρα μπορεί να με βοηθήσει με τα αρχεία για αναβάθμιση καθώς και χρήσιμες εφαρμογές θα με βοηθούσε πολύ... Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Angel Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Στο RedNeo Πυθαγορα οπως ειπε η salamandra Παράθεση Με τα λεφτά αγοράζεις πάντα φτηνα πράγματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Στο RedNeo Πυθαγορα οπως ειπε η salamandra Απλά δε ξέρω καλά αγγλικά και χάνω τη μπάλα.Θα διαβάσω το θέμα εδώ και θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ. Πάντως σαν χρήστης iphone 4s και wmphone μπορώ να πω πως αν και με δυσκόλεψε πάρα πολύ να μάθω κάποια βασικά πράγματα αλλά δε κολλάει με τίποτα είναι πολύ γρήγορο....γενικά με ένα 3g και wifi άνετα θα ήταν πρώτη συσκευή για πολλούς ακόμα και σήμερα.... Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Angel Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Απλά δε ξέρω καλά αγγλικά και χάνω τη μπάλα.Θα διαβάσω το θέμα εδώ και θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ. Πάντως σαν χρήστης iphone 4s και wmphone μπορώ να πω πως αν και με δυσκόλεψε πάρα πολύ να μάθω κάποια βασικά πράγματα αλλά δε κολλάει με τίποτα είναι πολύ γρήγορο....γενικά με ένα 3g και wifi άνετα θα ήταν πρώτη συσκευή για πολλούς ακόμα και σήμερα.... Η συσκευη ειναι απαιχτη. Ακομα την εχω σαν 2η στο αυτοκινητο. Οταν ειχαμε εμεις smartphone με το Neonode, οι αλλοι πολεμουσαν ακομη με τα κουμπια. :lol: Παράθεση Με τα λεφτά αγοράζεις πάντα φτηνα πράγματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Καλά, το ότι δεν είχε κουμπιά δεν το κάνει και smartphone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salamandra7280 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Καλά, το ότι δεν είχε κουμπιά δεν το κάνει και smartphone... Θα παρακαλούσα να σεβόμαστε την ιστορία γενικά και να μην ανοίξουμε μια ανούσια συζήτηση. Το λέω γιατί ίδιο ισχύει για παράδειγμα και με τον πρώτο υπολογιστή. Στην εποχή μας ένας άνθρωπος θα έλεγε πως, το ότι δεν έχει οθόνη αφής δεν τον κάνει σύγχρονο υπολογιστή. Όμως στην εποχή του ήταν πρωτοπόρος! Κατά τα άλλα ας έχουν λίγη παραπάνω γνώση αυτοί που το χρησιμοποίησαν και το χρησιμοποιούν ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Angel Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 (edited) Καλά, το ότι δεν είχε κουμπιά δεν το κάνει και smartphone... Ορισμός του smartphone στη Wikipedia: " Ένα smartphone είναι ένα κινητό τηλέφωνο με ένα λειτουργικό σύστημα, το οποίο συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός προσωπικού υπολογιστή, το λειτουργικό σύστημα και άλλα χαρακτηριστικά χρήσιμα για την κινητή ή φορητή χρήση. Τα περισσότερα smartphones μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Internet ,να έχουν οθόνη αφής, μπορούν να τρέξουν εφαρμογές τρίτων, να κάνουν αναπαραγωγή μουσικής, να δέχονται προσθήκη εξωτερικής μνήμης και να διαθέτουν κάμερα . Τα περισσότερα smartphones που παράχθηκαν από το 2012 και μετά, έχουν επίσης και ασύρματη πρόσβαση στο internet. " Πες μου τι απ' όλ' αυτά δεν έχει το Neonode, εκτός από Wi-Fi και θα συμφωνήσω ότι δεν είναι smartphone. Και έχε υπ'όψη σου, ότι διαθέτει λειτουργικό σύστημα Windows CE, τροποποιημένο και "καμουφλαρισμένο" για να είναι πιο φιλικό και χρηστικό. Επίσης μη ξεχνάς ότι κυκλοφόρησε αρχές του 2007. Πες μου πόσοι είχαν κινητά με τα παραπάνω χαρακτηριστικά τότε. Αμέσως μετά άρχισε η παραγωγή της σειράς xperia από την τότε Sony-Ericsson. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα παρακαλούσα να σεβόμαστε την ιστορία γενικά και να μην ανοίξουμε μια ανούσια συζήτηση. Το λέω γιατί ίδιο ισχύει για παράδειγμα και με τον πρώτο υπολογιστή. Στην εποχή μας ένας άνθρωπος θα έλεγε πως, το ότι δεν έχει οθόνη αφής δεν τον κάνει σύγχρονο υπολογιστή. Όμως στην εποχή του ήταν πρωτοπόρος! Κατά τα άλλα ας έχουν λίγη παραπάνω γνώση αυτοί που το χρησιμοποίησαν και το χρησιμοποιούν ακόμα. Ευχαριστώ γλυκειά μου για τη συμπαράσταση. Πολύ καιρό έχουμε να τα πούμε. :) Τελείωσε η "ζωή" στη Θεσσαλία? Edited January 14, 2016 by Black_Angel Παράθεση Με τα λεφτά αγοράζεις πάντα φτηνα πράγματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salamandra7280 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Ευχαριστώ γλυκειά μου για τη συμπαράσταση. Πολύ καιρό έχουμε να τα πούμε. :) Τελείωσε η "ζωή" στη Θεσσαλία? Καιρό έχουμε, ναι... Τελειώνει η ζωή εδώ; Όχι βέβαια! Η Θεσσαλία δεν πεθαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts