kakofonixx Δημοσιεύτηκε January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 28, 2007 Καλησπερα... Τις τελευταιες μερες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.... Ο υπολογιστης κανεις restart απο μονος του, χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο ή αιτια... :wacko: Μαλιστα το κανει σε ανυποπτες φασεις, χωρις καποιο ιδιαιτερο φορτο εργασιας. Μπορει να το κανει ακομα και οταν δεν τον χρησιμοποιω, οταν π.χ. λειπω απο αυτον! Τι μπορει να φταιει?? Τον εχω κανει scan για ιους και ειμαι 99,9% σιγουρος οτι δεν εχει. Επίσης δεν ξερω αν εχει σχεση, αλλα πριν απο αυτο μου παρουσιασε το εξης: Στα καλα καθουμενα μολις τον ανοιγα, στην οθονη που εμφανιζει τις συσκευες και μετραει τη ram μου εβγαλε οτι και καλα ειχα αλλαξει cpu (!) και ηθελε να ξαναδωσω τις ρυθμισεις απο το bios. Το μονο που εκανα ηταν να βαλω (ενω ηδη υπηρχε) στο cpu ratio (νομιζω) το 18x, μιας και ειμαι P4 στα 1,8MHz (δηλαδη 18x100MHz)... Απο τοτε οταν εκκινει η αρχικη οθονη και η οθονη με το σημα των windows ειναι παντα μετατοπισμενες κατα μιση οθονη αριστερα (!), δηλαδη η μιση φαινεται και η μιση ειναι μαυρη!!! Επeιτα παρουριαστικε και το προβλημα με τα restart! Pleaseeeeeeee heeeeelp!!! :cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. January 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Μολις μου ξανακανε restart και για να καταλβετε τι ακριβως εννοω εδω: Καλησπερα... Απο τοτε οταν εκκινει η αρχικη οθονη και η οθονη με το σημα των windows ειναι παντα μετατοπισμενες κατα μιση οθονη αριστερα (!), δηλαδη η μιση φαινεται και η μιση ειναι μαυρη!!! παραθετω αυτες τις φωτογραφιες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faethon242 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Μάλλον είναι πρόβλημα με το τροφοδοτικό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts