AntonisPsar Δημοσιεύτηκε January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 28, 2007 Έχω ένα site και θέλω να το καταχωρήσω. Πώς? Παράθεση http://www.podosfairo.info/logo.gif Ποδοσφαιρικές Συζητήσεις!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olga Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Κατ' αρχάς θα πρέπει να καταχωρήσεις το site σου σε όοοοσους Καταλόγους- Directories μπορείς π.χ. in.gr (όχι Μηχανές αναζήτησης ), έτσι ώστε να δημιουργήσεις τα αντίστοιχα ισάριθμα links προς την ιστοσελίδα σου. Μηχανές αναζήτησης όπως το Google χρησιμοποιούν προγράμματα που τα λένε robots ή spidders που η δουλειά τους είναι να σαρώνουν τις σελίδες. Τα robots βλέπωντας ένα καινούριο link σε γνωστές ιστοσελίδες όπως το in.gr, τότε μεταβαίνουν στην καινούρια ιστοσελίδα, την σαρώνουν και την εντάσουν στη database τους. Όσα πιο πολλά links δημιουργήσεις, τόσο πιο καλά. Οπότε εσύ: Κάνεις καταχωρήσεις σε Καταλόγους και οι Μηχανές αναζήτησης θα σε δουν από μόνες τους. Αυτό προυποθέτει βέβαια και τα εξής: Καθαρά γραμμένο κώδικα π.χ. html και στα meta tags να έχεις βάλλει έξυπνα titles, keywords και description. Επίσης, καλό είναι στο server σου να "ρίξεις" ένα .txt αρχείο που θα το ονομάσεις robots.txt. Δεν θυμάμαι τι ακριβώς θα πρέπει να γράψεις μέσα, αλλά τα robots προγράμματα ψάχνουν και "χτυπάνε" ΠΡΩΤΑ αυτό το αρχείο στο server σου. Αν ψάξεις στα μεγάλα βιβλιοπωλεία πληροφορικής θα βρεις σχετικά βιβλία. Εύκολα στην ανάγνωση και πρακτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simossays Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 η άλλη λύση είναι να το δώσεις σε επαγγελματίες.. γιατί θα σου πάρει πολύ χρόνο να το βάλλεις σε πολλούς καταλόγους. Αν και υπάρχουν site οπως το addme που δωρεάν σε καταχωρούν βήμα βήμα σε αρκετούς καταλόγους. Εγώ πάντως το έκανα μόνος μου. Πάντως βοηθάει η καταχώριση για το google και θα δεις διαφορά στα αποτελέσματα...μόλις το βάλλεις σε 30-40 καταλόγους σε Ελλάδα και εξωτερικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisPsar Δημ. January 29, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Πείτε μου τότε αν είναι εύκολο μερικούς καταλόγους να καταχωρίσω. Αυτά τα robots, κάθε πόσο περνάνε? Παράθεση http://www.podosfairo.info/logo.gif Ποδοσφαιρικές Συζητήσεις!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olga Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Μερικοί κατάλογοι είναι το in.gr, pathfinder... είναι πααάρα πολλοί. Googlισε τις λέξη "directory" για ελληνικά αποτελέσματα και θα βρεις μερικούς. Ανάλογα πόσο συχνά σε πετυχαίνουν τα robots αυτά. Αν γραφτείς σε 20 καταλόγους θα σε επισκέπτονται κάθε 2-3 μέρες...ειδικά αν κάνεις και update στη σελίδα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 dn exei to cPANEL tu site su SEO? i Submission? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts