Jump to content

File transfer από/προς PDA

sanidas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Καλούμε με κάποιο τρόπο να διαβάσω μία βάση δεδομένων από ένα PDA (Q-tek 2020i) και να εμφανίσω τα αποτελέσματα σε μία φόρμα στον τοπικό Η/Υ.

Οι λύσεις που μπορώ να σκεφτώ είναι:

1. Με κάποιον ODBC-DBE-ADO driver να κάνω την σύνδεση απευθείας πάνω στην βάση δεδομένων του PDA και να τα εμφανίσω στον τοπικό Η/Υ μέσω του builder 6. Έχει κανείς υπόψη του κάτι τέτοιο?

2. Με κατάλληλο component (για c++ builder 6) κάθε φορά που θα συνδέω το PDA με το pc να κάνω αντιγραφή την βάση δεδομένων σε κάποιο φάκελο και από εκεί και πέρα είναι εύκολη υπόθεση να εμφανίσεις τα δεδομένα. Έχω ψάξει αρκετά αλλά δεν έχω βρει κατάλληλο component για file transfer από/προς PDA. Έχετε υπόψη σας κάτι τέτοιο?

3. Να γίνεται συγχρονισμός της συγκεκριμένης βάσης δεδομένων στον τοπικό η/υ. Φένεται το πιο απλό από όλα αλλά δεν έχω βρει τον τρόπο να επιλέγεις για παράδειγμα ένα φακέλους και μία βάση δεδομένων για να κάνεις συγχρονισμό με το pc.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ τον προτέρων,

Με εκτίμηση,

Sanidas

Καλησπέρα,

Καλούμε με κάποιο τρόπο να διαβάσω μία βάση δεδομένων από ένα PDA (Q-tek 2020i) και να εμφανίσω τα αποτελέσματα σε μία φόρμα στον τοπικό Η/Υ.

Οι λύσεις που μπορώ να σκεφτώ είναι:

1. Με κάποιον ODBC-DBE-ADO driver να κάνω την σύνδεση απευθείας πάνω στην βάση δεδομένων του PDA και να τα εμφανίσω στον τοπικό Η/Υ μέσω του builder 6. Έχει κανείς υπόψη του κάτι τέτοιο?

2. Με κατάλληλο component (για c++ builder 6) κάθε φορά που θα συνδέω το PDA με το pc να κάνω αντιγραφή την βάση δεδομένων σε κάποιο φάκελο και από εκεί και πέρα είναι εύκολη υπόθεση να εμφανίσεις τα δεδομένα. Έχω ψάξει αρκετά αλλά δεν έχω βρει κατάλληλο component για file transfer από/προς PDA. Έχετε υπόψη σας κάτι τέτοιο?

3. Να γίνεται συγχρονισμός της συγκεκριμένης βάσης δεδομένων στον τοπικό η/υ. Φένεται το πιο απλό από όλα αλλά δεν έχω βρει τον τρόπο να επιλέγεις για παράδειγμα ένα φακέλους και μία βάση δεδομένων για να κάνεις συγχρονισμό με το pc.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ τον προτέρων,

Με εκτίμηση,

Sanidas

to File Transfer Anywhere

With File Transfer Anywhere, you can:

Copy files between two computers via the internet

Operates your Pocket PC from Windows,Linux,MAC or Solaris.

Edit remote registry.

Share your device with multi-user.

Publish simple web page on Pocket PC.

den xero ean h basi soy sto epitrepei na kanei sync

Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες

Ωραίο utility αλλά αυτό που χρειάζομαι είναι κάτι παρόμοιο το οποίο θα κάνει synchronization κάθε φορά που θα το συνδέω στο pc. Βρήκα ένα τέτοιο εργαλείο στο οποίο επιλέγεις τον φάκελο που θέλεις να κάνεις συγχρονισμό αλλά δεν μου έκανε την μετατροπή της βάσης δεδομένων από .cdb σε .mdb Μήπως γνωρίζετε κανένα τέτοιο εργαλείο?

Ευχαριστώ.