lowbap96 Δημοσιεύτηκε January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 21, 2007 Έχω εγκαταστήσει το Nero (κατεβασμένο από το νετ) και όταν το εγκαταστώ μου ζητά όνομα επειχήρησεις και σειριακό αριθμό για να συνεχίσω! Το μπορώ να κάνω; Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Έχω εγκαταστήσει το Nero (κατεβασμένο από το νετ) και όταν το εγκαταστώ μου ζητά όνομα επειχήρησεις και σειριακό αριθμό για να συνεχίσω! Το μπορώ να κάνω; ...είσαι καινούργιος στην πιάτσα μου φαίνεται...:p , 1ον μπορείς ν' αγοράσεις το πρόγραμμα και να σου στείλουν τους κωδικούς , αλλά κορόιδα δεν είμαστε, οπότε 2ον, να βρεις το κατάλληλο κρ#κ (που θα σου "δώσει" τον κατάλληλο σειριακό)...και 3ον , λίγη λεπτότητα με αυτά που ζητάς από εδώ γιατί μερικά απαγορεύονται σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ!:happy: Θα σου στείλω pm τι να κάνεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts