xristospapadopou Δημοσιεύτηκε January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 21, 2007 Γεια σας. Έχω δύο partition, στο c έχω τα windows με όλα μου σχεδόν τα αρχεία και στο d λίγα αρχεία. Επειδή έκανα μια βλακεία και δεν μπένει στα windows, πάω να εγκαταστήσω τα windows στο d για να πάρω back up τα αρχεία μου στο c. Κάνω την ανασυγκρότηση στο d, κλείνει κανονικά και όταν πάει να bootάρει από το d για να συνεχίσει στην εγκατάσταση των windows, αφτό bootάρει στο c. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 http://www.acronis.com/homecomputing/products/diskdirector/multibooting.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristospapadopou Δημ. January 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Φίλε μου σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Έχω όμως μια απορία. Το πρόγραμμα αυτό δεν πρέπει κανονικά να το εγκαταστήσω στα windows και από εκεί να επιλέξω που θα μπουτάρει; Γιατί αν είναι έτσι δεν μου είναι χρήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 οπ φίλε τώρα κατάλαβα τι παίχτηκε, δεν μπορείς να μπείς στο d. Λοιπόν ένας τρόπος είναι να ξαναεγκαταστήσεις στο c τα windows χωρίς format μπας και λυθεί το πρόβλημα σου, αν μπορείς πες μας και τι έχει γίνει. Άλλος τρόπος είναι να βάλεις ώς primary έναν άλλο σκληρό με εγκατεστημένα windows και τον σκληρό με τα 2 λειτουργικά ως slave. Ένας ακόμα τρόπος, ίσως και ο καλύτερος να τρέξεις με live cd linux και απο κει να κάνεις το back up σου. Ακόμα δοκίμασε να πατάς συνεχόμενα κατά την εκκίνιση το f8 μπας και καταφέρεις να ανοίξεις τις επιλογές boot. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristospapadopou Δημ. January 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Να εγκαταστήσω τα windows χωρίς format δεν το δοκιμάζω μην μου δημιουργηθεί άλλο πρόβλημα. Άλλο σκηρό δίσκο δεν έχω, το f8 το δοκίμασα. Επίσης δοκίμασα με knoppel, operator, linspire live cds αλλά δεν γiνετε να γράψω dvd για back up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Το πρόβλημα που έχει ο c τι είναι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristospapadopou Δημ. January 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Ο γιος μου κάτι εγκατέστησε και μόλις πάει να μπει στα windows μου λέει yio yio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Γεια σας. Έχω δύο partition, στο c έχω τα windows με όλα μου σχεδόν τα αρχεία και στο d λίγα αρχεία. Επειδή έκανα μια βλακεία και δεν μπένει στα windows, πάω να εγκαταστήσω τα windows στο d για να πάρω back up τα αρχεία μου στο c. Κάνω την ανασυγκρότηση στο d, κλείνει κανονικά και όταν πάει να bootάρει από το d για να συνεχίσει στην εγκατάσταση των windows, αφτό bootάρει στο c. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. αν έχεις το cd των xp κάμε repair. λογικά θα φτιάξει. δεν θα χάσεις τπτ από τα αρχεία σου στον c. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristospapadopou Δημ. January 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Έχω το cd των xp αλλά δεν έχω ξανακάνει και δεν ξέρω ακριβώς πως γίνετε. Σε παρακαλώ πολύ μπορείς να μου περιγράψεις; Αυτό θα γινόταν και με κάποιο άλλο cd των windows xp ή γίνετε μόνο με αυτό που είναι εγκατεστημένα τα windows; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 με οποιοδήποτε cd της έκδοσης που έχεις. θα bootάρεις από το cd και θα πας εκεί που λέει Install windows και μετά repair. (δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί έχω 2 χρόνια! να το κάμω αλλά έτσι γίνεται). θα "φτιάξει" την εγκατάσταση των windows ξανά. λογικά θα φτιάξει το πρόβλημα. εκτός και αν είναι κάποιο άλλο πρόβλημα. Υ.Γ. πέρα από αυτά δοκίμασες να μπείς safe mode? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristospapadopou Δημ. January 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Το δοκίμασα το safe mode αλλά δεν έμπενε. Πατούσα f5 αλλά τίποτα. Είσε σύγουρος για το repair. Μου φένετε πως διαλέγεις ένα user και μετά γράφεις μια εντολή. Θα το δοκιμάσω πάντος αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ace Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Η επιλογή repair θα ξαναεγκαταστήσει "από πάνω" τα Windows. Θα έχεις μια "φρέσκια" εγκατάσταση των Windows σε σημείο που δεν θα βλέπεις ούτε τα εγκατεστημένα προγράμματα... (καινούριο registry). To καλό είναι ότι δεν χάνεις αρχεία (δεν πειράζει τη δομή του δίσκου σου - εκτός ίσως από το σύστημα). Τα εγκατεστημένα σου προγράμματα μπορεί να μήν είναι προσβάσιμα από το menu "έναρξη" αλλά βρίσκονται όμως στον κατάλογο "Program Files". Υπάρχει η επιλογή να κάνεις repair το λειτουργικό τρέχοντας στην "εκτέλεση" "SFC /SCANNOW". Περισσότερες πληροφορίες για το sfc εδώ: Περιγραφή του Ελεγκτή Αρχείου Συστήματος (System File Checker - Sfc.exe) των Windows XP και του Windows Server 2003 Παράθεση Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts