OculatusAbis Δημοσιεύτηκε January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 10, 2007 Παιδιά προσπαθώ να ανοίξω κάποιες σελίδες από το site Nokia (πχ την Nokia N73 ME αλλά μου βγαίνιε μια μαύρη οθόνη. Πιστεύω πως είναι θέμα του browser αλλά πριν το πρόσφατο format, αυτές οι σελίδες προβάλλονταν κανονικά. Έχω εγκατεστημένα: Windows XP Pro SP2 Internet Explorer 6.0 Macromedia Flash 8 Pro Shockwave 10 Java2RE (τελευταία έκδοση) Πάραυτα δεν μπορώ να δω τις συγκεκριμένες σελίδες. Τι να συμβαίνει; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ, ας μας πει καποιος τι συμβαινει. Το περιεργο είναι οτι δεν ανοιγει ουτε με internet explorer ουτε με firefox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Τώρα που το δοκίμασα με firefox δείχνει την μαύρη οθόνη και μετά από λίγο εμφανίζει την σελίδα. Μήπως πρέπει να περιμένετε?:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Δεν είναι εκεί το πρόβλημα, άλλωστε έχω ADSL και οι σελίδες φορτώνουν γρήγορα. Όπως έγραψα και πιο πριν, το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά το πρόσφατο format που έκανα. Παλαιότερα που είχα το ίδιο πρόβλημα, εγκατέστησα το Macromedia Flash 8 Pro και το πρόβλημα λύθηκε. Τώρα όμως ξανά τα ίδια :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savraki Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 κι εγώ νόμιζα ότι μόνο εγώ το είχα το πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Βάλτε mozilla να ξενοιάσετε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Κατά παράδοξο τρόπο και χωρίς να αλλάξω κάποια ρύθμιση, οι συγκεκριμένες σελίδες προβάλλονται πλέον κανονικά :heat: Άντε να βγάλεις άκρη ρε παιδί μου :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts