dimitris15 Δημοσιεύτηκε January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 8, 2007 Παιδια εχω ενα προβλημα στο task manager τρεχουν πολλα αχρηστα προγραματα οπως το AVG7 το οποιο εχω σβησει με κανονικη απεγκατασταση εδω και καιρο.Επισης βλεπω και υποπτα προγραματα.υπαρχει καποιο προγραμα εκτος του mconfig που να κανει ενα γερο ξεκαθαρισμα κατα προτιμιση freeware.Ευχαριστω και Χρονια Πολλα σε ολους:) :) :) :) :) :) :) :) Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ace Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Παιδια εχω ενα προβλημα στο task manager τρεχουν πολλα αχρηστα προγραματα οπως το AVG7 το οποιο εχω σβησει με κανονικη απεγκατασταση εδω και καιρο.Επισης βλεπω και υποπτα προγραματα.υπαρχει καποιο προγραμα εκτος του mconfig που να κανει ενα γερο ξεκαθαρισμα κατα προτιμιση freeware.Ευχαριστω και Χρονια Πολλα σε ολους:) :) :) :) :) :) :) :) Πρόγραμμα σάρωσης ασφαλείας Windows Live -> Κέντρο εκκαθάρισης Ελπίζω να βοήθησα... Παράθεση Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts