Jump to content

Συρραφή videoclip σε ένα dvd

SakisPlayer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλω να φτιάξω κάποιες συλογές με videoclips. Θέλω λοιπόν ενα dvd δίχως μενού αλλα απο 4-5 διαφορετικά projects, τις επιλογές μου.

Με το shring είδα πως μπορώ να κόψω και να ράψω τα κομμάτια που θέλω. Κάθε ενα απο αυτά το βάζω σε δικό του φάκελο. Κατόπιν με το Νέρο βάζω όλους τους φάκελους σε ενα project. Όμως δυστηχώς το dvd player το αναγνώρισε με ξεχωριστούς φακέλους ως δαιδομένα. Δεν ήταν ενωμένα τα clips. Ηθελα δηλαδή εναν δίσκο με εικόνα και ήχο απευθείας. Δίχως τίποτε άλλο. Υπάρχει τρόπος να ενώσουμε θέματα απο διαφορετικά dvd's; Ευχαριστώ.:)

Θέλω να φτιάξω κάποιες συλογές με videoclips. Θέλω λοιπόν ενα dvd δίχως μενού αλλα απο 4-5 διαφορετικά projects, τις επιλογές μου.

Με το shring είδα πως μπορώ να κόψω και να ράψω τα κομμάτια που θέλω. Κάθε ενα απο αυτά το βάζω σε δικό του φάκελο. Κατόπιν με το Νέρο βάζω όλους τους φάκελους σε ενα project. Όμως δυστηχώς το dvd player το αναγνώρισε με ξεχωριστούς φακέλους ως δαιδομένα. Δεν ήταν ενωμένα τα clips. Ηθελα δηλαδή εναν δίσκο με εικόνα και ήχο απευθείας. Δίχως τίποτε άλλο. Υπάρχει τρόπος να ενώσουμε θέματα απο διαφορετικά dvd's; Ευχαριστώ.:)

Και βέβαια υπάρχει τρόπος αρκεί να χρησιμοποιήσεις το http://www.doom9.org/Soft21/Vobtools/Ifoedit0971.zip

Αν μπείς και διαβάσεις, θα δείς ότι δεν είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη η όλη διαδικασία. Αξίζει τον κόπο.

Δηλαδή με το Νέρο δεν γίνεται; :(

Αν κατάλαβα σωστά θες να ενώσεις διάφορα κομμάτια. Σαν να λέμε για παράδειγμα πως διαλέγω εγώ μέρη από διάφορες ταινίες dvd και όταν βάζω το dvd να παίξει να ξεκινάει κανονικά σαν να είναι ένα έργο. Λοιπόν πρέπει να δημιουργήσεις ifo μπορείς όπως σου είπα και πριν να διαβάσεις http://www.doom9.org/index.html?/dvd-structure.htm για να γίνει αυτό. Διαφορετικά θα έχεις το αποτέλεσμα (πρόβλημα) που ανέφερες ήδη.

Δοκίμασε με το DVDshrink (που δουλεύεις κιόλας) αφού έχεις αντιγράψει όλα τα DVD στο δίσκο :!: (π.χ. με το DVDdecrypter) να τα κάνεις drag'n'drop (αφού έχεις φυσικά επιλέξει re-author πριν) στο αριστερό κομμάτι του προγράμματος (όταν κάνεις re-author σου βγάζει δεξιά τους δίσκους σου και επιλέγεις από διαφορετικά DVD). Αφού τελειώσεις με την «συλλογή» είτε τα καις με το shrink είτε τα γράφεις με το nero. Μενού δεν θα έχεις, αλλά τουλάχιστον θα δουλεύει και το skip στα clip.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★