tsioy Δημοσιεύτηκε January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 5, 2007 Μου έφεραν δώρο το S510 της Logitech (πληκτρολόγιο και ποντίκι). Η αίσθηση που έχουν είναι πολύ καλή. Το κακό είναι ότι χρησιμοποιούν μπαταρίες και δεν είναι επαναφορτιζόμενα. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιούνται με το κλείσιμο του υπολογιστή; Παράθεση there is no knowledge that is no power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Μου έφεραν δώρο το S510 της Logitech (πληκτρολόγιο και ποντίκι). Η αίσθηση που έχουν είναι πολύ καλή. Το κακό είναι ότι χρησιμοποιούν μπαταρίες και δεν είναι επαναφορτιζόμενα. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιούνται με το κλείσιμο του υπολογιστή; διακόπτη δεν έχουν?Άν έβγαζες τις μπαταρίες?Ή ακόμη καλύτερα αν αγόραζες επαναφορτιζόμενες?;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Εάν αγοράσεις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, ίσως κάνεις κάτι!:D :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsioy Δημ. January 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Μάλλον προς τα εκεί θα κινηθώ... είχα δει, νομίζω , στο Πλαίσιο με 50€ μπαταρίες και επαναφορτιστής. Καλά είναι; ΥΓ. τελικά δεν είναι... στο e-shop βρίσκω με 15€... Παράθεση there is no knowledge that is no power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts