georgepre10 Δημοσιεύτηκε January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 4, 2007 Θέλω την βοήθεια σας σε κάτι. Αφήνω τον υπολογιστή τα βραδια να κατεβάζει και κάνει λίγο θόρυβο. Πριν από λιγο καιρό πήγα σε ένα σπίτι και είδα έναν dell που πραγματικά δεν καταλάβαινες αν ήταν ανοιχτός, απόλυτα αθόρυβος. Πως θα κάνω και εγώ το pc μου έτσι? Το σύστημα μου είναι: intel 3.06ghz lga 775 mobo abit guru 3-rd eye http://www.ifocus.co.nz/Motherboards/Intel/Intel+LGA775/Abit+AG8-3rd+EYE.html δύο σκληρούς δεν θυμάμαι μάρκες :) (200gb + 300gb) κάρτα γραφικών nvidia 6600 256mb τροφοδοτικο 450V δεν ξέρω μάρκα πάλι τι άλλο θέλετε να ξέρετε για να μου πείτε? Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Από ότι ξέρω ο θόρυβος του υπολογιστή προέρχεται κυρίως από τα ανεμηστηράκια του κουτιού!Ίσως να μην είναι καλής ποιότητας και να βγάζουν αυτό τον θόρυβο!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Υπάρχουν πολλές πηγές θορύβου σε έναν υπολογιστή. Πρακτικά όλα τα κινούμενα μέρη παράγουν θόρυβο. Αυτά που μπορείς να αντιμετωπίσεις/αντικαταστήσεις σε πρώτη φάση είναι: - Ανεμιστηράκι επεξεργαστή - Ανεμιστηράκι κάρτας γραφικών - Ανεμιστηράκι/α κουτιού - Τροφοδοτικό Στην αγορά υπάρχουν πολλά προϊόντα που βοηθούν να μειώσεις τον θόρυβο. Σε πρώτη φάση όμως, μπορείς να κοιτάξεις μήπως κάποιο από αυτά τα ανεμιστηράκια έχει σκόνες. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Υπάρχουν πολλές πηγές θορύβου σε έναν υπολογιστή. Πρακτικά όλα τα κινούμενα μέρη παράγουν θόρυβο. Αυτά που μπορείς να αντιμετωπίσεις/αντικαταστήσεις σε πρώτη φάση είναι: - Ανεμιστηράκι επεξεργαστή - Ανεμιστηράκι κάρτας γραφικών - Ανεμιστηράκι/α κουτιού - Τροφοδοτικό Στην αγορά υπάρχουν πολλά προϊόντα που βοηθούν να μειώσεις τον θόρυβο. Σε πρώτη φάση όμως, μπορείς να κοιτάξεις μήπως κάποιο από αυτά τα ανεμιστηράκια έχει σκόνες. Δε νομίζω αυτό να βοηθήσει πολύ.Παρόλα αυτά θα πρέπει να κοιτάξεις αν κάποιο είναι χαλασμένο,να αντικαταστήσεις τροφοδοτικό,να βάλεις μονωτικό υλικό να συμμαζέψεις τα καλώδια.Αλλά η καύτερη λύση είναι η λύση της υδρόψυξης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Δε νομίζω αυτό να βοηθήσει πολύ.Mάλλον δεν έχεις ακούσει πόσο θόρυβο μπορεί να κάνει ένα ανεμιστηράκι, όταν έχει μαζέψει τόση σκόνη που κοντεύει να γίνει... μαλλί. Είναι πολύ συνηθισμένη κατάσταση σε μηχανήματα ηλικίας κάποιων χρόνων. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Ρε παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι. Έχω έναν παλιό με m/b diamond στα 500Mhz intel 3, και το έχω για τα κατεβάσματα. Άλλαξα χθες το ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού αλλά συνεχίζει να βγάζει πάρα παρα πολύ θόρυβο. Σταμάτησα και το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή και συνεχίζει ο θόρυβος, που προέρχεται από την m/b. Και διερωτούμαι: Είναι δυνατόν η m/b να βγάζει τόσο θόρυβο??? Χωρίς ανεμιστήρα? Οφείλεται στο λιώσιμο ο θόρυβος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DirectorCK Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Είναι από το τροφοδοτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Υπάρχουν πολλές πηγές θορύβου σε έναν υπολογιστή. Πρακτικά όλα τα κινούμενα μέρη παράγουν θόρυβο. Αυτά που μπορείς να αντιμετωπίσεις/αντικαταστήσεις σε πρώτη φάση είναι: - Ανεμιστηράκι επεξεργαστή - Ανεμιστηράκι κάρτας γραφικών - Ανεμιστηράκι/α κουτιού - Τροφοδοτικό Στην αγορά υπάρχουν πολλά προϊόντα που βοηθούν να μειώσεις τον θόρυβο. Σε πρώτη φάση όμως, μπορείς να κοιτάξεις μήπως κάποιο από αυτά τα ανεμιστηράκια έχει σκόνες. pisteuo oti to anemisthraki tou trofodotikou kanei ton pio polui thoruvo !! arxika an allazes to trofodotiko me ena pio athoruvo isos kati na ginotan !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. January 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 λοιπόν άνοιξα πάλι το κουτί και σχεδόν όλο τον θόρυβο τον κάνει το τροφοδοτικό και κάτι λίγο η ψύκτρα της cpu! Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 den pisteuo oti axizei na doseis tosa lefta gia na allaxeis trofodotiko kai na pareis ena athoruvo !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. January 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 πόσο πάνε? ποιο είναι καλο? Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 den xero pia einai kala kai athoruva !! arxizoun apo 40 euro ta fthna kai pane mexri pollaaaaa euro !! kapoios pou exei ena athoruvo tha prepei na sou pei pio einai !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. January 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 λοιπόν τελικά θα πάρω το enermax liberty αλλά δεν ξέρω αν θα πάρω το 400w ή το 500w. Τώρα έχω 450w, αν πάρω το 400w θα υπάρχει πρόβλημα? Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 einai polu fortomeno to pc? me pollous diskous kai antigrafika ktl? an oxi den xreiazetai na pareis auto me ta 500w !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. January 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 έχει δύο σκληρούς, ενα dvd reader και ένα dvd recorder. intel 3.06ghz lga 775 mobo abit guru 3-rd eye, κάρτα γραφικών nvidia 6600 256mb Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 den tha exei provlima kai me ta 400w !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. January 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 τελικά το τροφοδοτικό μου είναι codegen 450w. αυτά εδώ είναι καλύτερα από τα enermax? ποια η διαφορά αυτών των δύο? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700232 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700206 Παράθεση Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 auta edo einai athoruva? den xero apo trofodotika kai ti thoruvo exei to kathena !! isos einai kalutera na sou pei kapoio melos pou exei kapoio athoruvo trofodotiko gia na to pareis!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts