george cc Δημοσιεύτηκε January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 4, 2007 Kαλησπέρα και καλή χρονιά.Θα ήθελα να μου πει κάποιος πώς γίνεται εγκατάσταση των drivers για το εσωτερικό modem 56κ του desktop μου.Εκανα φορμάτ και έχασε τους drivers με αποτέλεσμα να μην έχω modem απλής τηλεφωνικής γραμμής.Εχω τους drivers αλλά είναι σε μορφή που κάνοντας διπλό κλικ με ρωτάει ο υπολογιστής να ψάξω για πρόγραμμα μέσω ιντερνετ να ανοίξει αυτά τα αρχεία ή να τα ανοίξω με κάποιο πρόγραμμα του υπολογιστή.Με ποιό πρόγραμμα γίνεται η εγκατάσταση αφού δεν είναι σε μορφή exe; Παράθεση george cc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Δεν είχε κάποιο συνοδευτικό Cd μέσα στο κουτί όταν πήρες τον υπολογιστή; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Kαλησπέρα και καλή χρονιά.Θα ήθελα να μου πει κάποιος πώς γίνεται εγκατάσταση των drivers για το εσωτερικό modem 56κ του desktop μου.Εκανα φορμάτ και έχασε τους drivers με αποτέλεσμα να μην έχω modem απλής τηλεφωνικής γραμμής.Εχω τους drivers αλλά είναι σε μορφή που κάνοντας διπλό κλικ με ρωτάει ο υπολογιστής να ψάξω για πρόγραμμα μέσω ιντερνετ να ανοίξει αυτά τα αρχεία ή να τα ανοίξω με κάποιο πρόγραμμα του υπολογιστή.Με ποιό πρόγραμμα γίνεται η εγκατάσταση αφού δεν είναι σε μορφή exe; mhpos einai se kamia morfh rar h zip? kai apla den exeis kanei egkatastash ena winrar h kapoio winzip? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntina30 Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.Είναι σε μορφή zip τα αρχεία,αλλά επο εκεί και μετά αποσυμπιέζοντας τα δεν ξέρω πως να τα εγκαταστήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george cc Δημ. January 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Δεν είχε κάποιο συνοδευτικό Cd μέσα στο κουτί όταν πήρες τον υπολογιστή; Είχε ένα cd για την motherboard.Eίχε κάποιούς drivers σε μορφή zip αλλά όταν τα αποσυμπίεζα,όποιο αρχείο και να διάλεγα μου έβγαζε το παραπάνω μύνημα Παράθεση george cc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 einai sigoura tou modem pou exeis pano oi drivers? kantous unzip se ena fakelo kai meta phgaine prosthiki neou ulikou apo ton pinaka elegxou !! epelexe to modem pou logika tha exei ena erothmatiko mprosta kai meta ekei pou sou leei na anazhthsei drivers valto na kanei anazhthsh ston fakelo pou ekanes unzip !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Απλώς όταν ψάχνει τα drivers διαλέγεται να δώσεται εσείς path κ βάζεται το φάκελο που βρίσκετε αυτό το αρχείο που δεν ανοίγει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts