Jump to content

Εγκατάσταση Drivers για Modem

george cc
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλησπέρα και καλή χρονιά.Θα ήθελα να μου πει κάποιος πώς γίνεται εγκατάσταση των drivers για το εσωτερικό modem 56κ του desktop μου.Εκανα φορμάτ και έχασε τους drivers με αποτέλεσμα να μην έχω modem απλής τηλεφωνικής γραμμής.Εχω τους drivers αλλά είναι σε μορφή που κάνοντας διπλό κλικ με ρωτάει ο υπολογιστής να ψάξω για πρόγραμμα μέσω ιντερνετ να ανοίξει αυτά τα αρχεία ή να τα ανοίξω με κάποιο πρόγραμμα του υπολογιστή.Με ποιό πρόγραμμα γίνεται η εγκατάσταση αφού δεν είναι σε μορφή exe;
george cc

Δεν είχε κάποιο συνοδευτικό Cd μέσα στο κουτί όταν πήρες τον υπολογιστή;

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Kαλησπέρα και καλή χρονιά.Θα ήθελα να μου πει κάποιος πώς γίνεται εγκατάσταση των drivers για το εσωτερικό modem 56κ του desktop μου.Εκανα φορμάτ και έχασε τους drivers με αποτέλεσμα να μην έχω modem απλής τηλεφωνικής γραμμής.Εχω τους drivers αλλά είναι σε μορφή που κάνοντας διπλό κλικ με ρωτάει ο υπολογιστής να ψάξω για πρόγραμμα μέσω ιντερνετ να ανοίξει αυτά τα αρχεία ή να τα ανοίξω με κάποιο πρόγραμμα του υπολογιστή.Με ποιό πρόγραμμα γίνεται η εγκατάσταση αφού δεν είναι σε μορφή exe;

mhpos einai se kamia morfh rar h zip? kai apla den exeis kanei egkatastash ena winrar h kapoio winzip?

και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.Είναι σε μορφή zip τα αρχεία,αλλά επο εκεί και μετά αποσυμπιέζοντας τα δεν ξέρω πως να τα εγκαταστήσω

Δεν είχε κάποιο συνοδευτικό Cd μέσα στο κουτί όταν πήρες τον υπολογιστή;

Είχε ένα cd για την motherboard.Eίχε κάποιούς drivers σε μορφή zip αλλά όταν τα αποσυμπίεζα,όποιο αρχείο και να διάλεγα μου έβγαζε το παραπάνω μύνημα

george cc

einai sigoura tou modem pou exeis pano oi drivers? kantous unzip se ena fakelo kai meta phgaine prosthiki neou ulikou apo ton pinaka elegxou !! epelexe to modem pou logika tha exei ena erothmatiko mprosta kai meta ekei pou sou leei na anazhthsei drivers valto na kanei anazhthsh ston fakelo pou ekanes unzip !!

Απλώς όταν ψάχνει τα drivers διαλέγεται να δώσεται εσείς path κ βάζεται το φάκελο που βρίσκετε αυτό το αρχείο που δεν ανοίγει.

[sIGPIC][/sIGPIC]