soldier_of_dale Δημοσιεύτηκε January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 3, 2007 Γειά χαρά σε όλους! Έχω ένα προβληματάκι με το λαπτοπ και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Το λαπτοπ μου είναι TOSHIBA με dvd recorder MATSHITA UJ830S. Το πρόβλημα είναι ότι η συσκευή αναγνωρίζεται από το σύστημα αλλά διαβάζει μόνο τα εμπορικά DVDs ενώ όλα τα άλλα όχι. Όταν, δηλαδή, εισάγω στο ντράιβερ κάποιο ντιβιντι ου έχω δημιουργήσει εγώ, δεν εμφανίζει τα περιεχόμενα του, οπότε και δε μπορώ να το τρέξω. Επίσης σταμάτησε να γράφει ντιβιντί ενώ σιντί αντιγράφει κανονικά. Να ρωτήσω και κάτι άλλο: είναι δυνατόν να γράφει σιντί και να μη γράφει ωτιβιντί; Ή να παίζει σιντί και ορίτζιναλ ντιβιντί ενώ τις κόπιες όχι; Τι μπορώ να κάνω; Γνωρίζει κάποιος; Έχω δοκιμάσει ντράιβερς αλλά τίποτα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 kala kollhtiko einai ? xexe !! ta misa themata einai gia xalasmena dvds!! loipon o forhtos sou einai palios h kainourios? uparxei periptosh na xalase to laser tou dvd !! to idio epethe kai enos filou mou !! eno diavaze kai egrafe cd ta dvd den ta diavaze oute ta egrafe !! sigoura diavazei ta authentika dvd?mporeis arxika na dokimaseis ena katharistiko cd mhpos apla exei mazepsei skonh to laser !! kai an den piasei ki auto mallon thelei alagma!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Mipos exeis provlima me to programma pou trexeis ta dvd? Poio xrisimopoiis? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Μήπως η συσκευή είναι dvd-rw και όχι dvd+/-rw;;;Δηλαδή, να διαβάζει μόνο τα dvd - και όχι και τα dvd +!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigou13_ Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 paidia ekana ena FORMAT ston pc xthes kai blepw twra ena problima. Kapoia cd-dvd kyriws Rw den ta anagnwrizei twra. Prin omws ta anagnwrize kai otan lew cd-dvd ennow mw paixnidia me tragoudia kai alla arxeia ti lete na einai ?? Παράθεση honda astrea supra 109 (piston narita 53 cm,kentroforos f200 1o stadio fuego,karmpilater 22ari shark,racing,lastixa veerubber.eksatmisi sebring.xrwma prasino laxani. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soldier_of_dale Δημ. January 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 kala kollhtiko einai ? xexe !! ta misa themata einai gia xalasmena dvds!! loipon o forhtos sou einai palios h kainourios? uparxei periptosh na xalase to laser tou dvd !! to idio epethe kai enos filou mou !! eno diavaze kai egrafe cd ta dvd den ta diavaze oute ta egrafe !! sigoura diavazei ta authentika dvd?mporeis arxika na dokimaseis ena katharistiko cd mhpos apla exei mazepsei skonh to laser !! kai an den piasei ki auto mallon thelei alagma!! Λοιπόν, ο φορητός είναι ενός χρόνου. Τα αυθεντικά τα διαβάζει όλα. Τελευταία διαβάζει και τις αντιγραφές. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δε μπορεί να γράψει dvd! Καθαριστικό δοκίμασα αλλά τίποτα! Mipos exeis provlima me to programma pou trexeis ta dvd? Poio xrisimopoiis? :) Έίχα δοκιμάσει το πρόγραμμα που δίνει η εταιρεία, το record now. Τώρα χρησιμοποιώ το Ashampoo Burning Studio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Παιδιά μην νομίσετε οτι τα αντιγραφικά έχουν μεγάλη διαφορά. Και τα nec, samsung, teac και όλα εκτος των plextor κατασκευάζονται μαζικώς στο ίδιο εργοστάσιο, και δυστυχώς αυτό που αναφέρει η κοπελιά είναι γνωστό πρόβλημα από μια παρτίδα αντιγραφικών, από τις πρώτες παρτίδες των φθηνών. Δυστυχώς, έίχα ακριβώς το ιδιο προβ. θέλει αλλαγή ή να τους το φέρεις καπέλο με την εγγύηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 elpizo na exeis egguhsh an thelei allagh !! allios xero ena magazi pou tha sto allaxei polu pio fthna an eisai athina!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sergyma Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα εχω ενα φορητο εδω και 4 χρονια με ενα απο τα πρωτα dvd writer που αναγνωριζει μονο dvd-rw 1-2χ ενω δεν αναγνωριζει dvd-rw 1-4χ οχι μονο δεν μπορω να τα γραψω αλλα ουτε τα διαβαζει εκανα αναβαθμιση των οδηγων αλλα τιποτα η μονη λυση ειναι αλλαγη του drive.περιμενω να δω πιο φορμα θα επικρατισει HD-DVD η Blu-ray Παράθεση Mageia 6 KDE Plasma 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα εχω ενα φορητο εδω και 4 χρονια με ενα απο τα πρωτα dvd writer που αναγνωριζει μονο dvd-rw 1-2χ ενω δεν αναγνωριζει dvd-rw 1-4χ οχι μονο δεν μπορω να τα γραψω αλλα ουτε τα διαβαζει εκανα αναβαθμιση των οδηγων αλλα τιποτα η μονη λυση ειναι αλλαγη του drive.περιμενω να δω πιο φορμα θα επικρατισει HD-DVD η Blu-ray Aπο μια μικρη σφυγμομετρηση καταληγουμε στα Blue-Ray!Συμφερει να αγορασω εξωτερικο driver ή να επισκευασω τον ενσωματωμενο στο laptop? Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Συμφερει να αγορασω εξωτερικο driver ή να επισκευασω τον ενσωματωμενο στο laptop?Το εσωτερικο drive πιθανον να ειναι απαιραιτητο γιατι σε ένα ενδεχομενο format δεν ξερεις αν μπουταρει το cd των windows απο το εξωτερικο drive.εχω 2 φορητους και ο ένας μπουταρει απο εξωτερικη συσκευη ενς ο άλλος όχι.παντως κι εγω δουλευω με εξωτερικο drive και για λόγους ταχυτητας αλλα και καλης συντηρησης-διατηρησης του drive του φορητου. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts