Lux Δημ. January 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Δοκιμασα ενα Mp3 player που εχω, και δεν ακουγεται καθολου εκεινος ο θορυβος. Επισης να πω οτι ειμαι ευαισθητος στις χαμηλες συχνοτητες. Οταν ακουω σιγανους ηχους, το αυτι μου παει να σπασει! Για αυτο και με ενοχλει τοσο πολυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Τα ακουστικά των w είναι ειδικά σχεδιασμένα για μπάσο.Δηλαδή, αν δεν θέλεις μπάσο δεν γίνεται.Θα ακούς τη μουσική με μπάσο, ότι ρύθμιση και να διαλέξεις Εχουν μπάσο,υστερουν σε ένταση όμως.Έκανα το εξής ακουσα στο w900 με ισοσταθμιστη τέρμα πάνω και ενταση στο τέρμα,ενα Mp3 με τα ακουστικα του w900.Μετα άκουσα to idio mp3 με τα ακουστικα του κ750 στο w900,η διαφορά σε ένταση ήταν πολύ μεγάλη,πολύ πιο δυνατά επαιζε με τα ακουστικα του k750. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Δοκιμασα ενα Mp3 player που εχω, και δεν ακουγεται καθολου εκεινος ο θορυβος. Επισης να πω οτι ειμαι ευαισθητος στις χαμηλες συχνοτητες. Οταν ακουω σιγανους ηχους, το αυτι μου παει να σπασει! Για αυτο και με ενοχλει τοσο πολυ.. σ'ενοχλουν οι σιγανοι ηχοι και οχι οι δυνατοι; φαινομενο εισαι :p τοτε δε φταινε τα κινητα :O ps: χαμηλη συχνοτητα ειναι τα μπασα, οχι οι σιγανοι ηχοι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Και οι δυνατοι με ενοχλουν, αλλα το βραδυ που παω να ακουσω ενα τραγουδακι σε σιγανη ενταση, μου την σπαει ο θορυβος που ακουγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Ξαναανοιγω το θεμα. Ο θορυβος αρχιζει απο την στιγμη που μπω σε ενα προγραμμα μουσικης ( ειτε του κινητου, ειτε αλλα οπως το ultramp3 ). Ακομα και να μη παιζει καποιο τραγουδι, ακουγεται αυτο το "φυσημα". Το εχει παρατηρησει κανεις σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 προφανως τοτε αρχιζει και στελνει ηχο στα ακουστικα ενω πριν ειναι απενεργοποιημενα. πρεπει να εισαι πολυ ευαισθητος ομως, δεν αλλαζει ακομα αυτο, ειναι σχεδον αδυνατο να μην εχει καθολου θορυβο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 18, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Εχω την εντυπωση οτι τα μη smartphone κινητα οπως και τα Mp3 Players δε το κανουν αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 στο Ν91 εχει ελαχιστον θορυβο και οσο καλυτερη ποιοτητα εχει ενα mp3 τοσο λιγοτερο θορυβο εχει. για τα Mp3 players ειναι λογικο, αυτη ειναι η δουλεια τους. το κινητο σου δεν ειναι mp3 player, απλα παιζει και mp3. για τα μη smartphone δε γνωριζω αλλα μου φαινεται απιθανο να μην εχει θορυβο. ακομα και ακριβα συστηματα εχουν θορυβο οπως το ηχοσυστημα στο σπιτι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Το θεμα ειναι οτι οθορυβος δεν σταματαει οταν κλεινω το προγραμμα της μουσικης, αλλα συνεχιζει για λιγα δευτερολεπτα. Επισης ο θορυβος αρχιζει αν μπω σε καποιο παιχνιδι ή οταν μου στειλουν μνμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Σιγά τον θόρυβο ρε συ... Αυτό το φύσιμα ακούγεται (σε όλα τα κινητά) γιατί εκείνη την ώρα, ανοίγει ο ενισχυτής για να στήλει ήχο. Δεν είναι τίποτα τρομερό. Φυσιολογικά πράγματα είναι αυτά... Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!telika ta ogg einai kalitera i ta mp3 Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 to ogg ta ipostirizei to 3250? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 to ogg ta ipostirizei to 3250? Απο μονο του δεν μπορει να τα παιξει αλλα αν βαλεις μπορεις να κανεις στο κινητο σου εγκατασταση καποια προγραμματα κ να τα πεζεις μεσα απο εκει :) π.χ. 1.WildPalm Pocket Ogg 2.LCGJukebox 3.ALON MP3 Dictaphone :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BarcodeTattoo Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Παντως στα κινητα δεν πιστευω οτι παιζει και μεγαλο ρολο ποσο μεγαλη ειναι η ''συμπιεση'' στο mp3..δεν ξερω μηπως στα ακουστικα παιζει ρολο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Ας μην ξεχνάμε όμως και κάτι άλλο πολύ σημαντικό. Πρόκειται για τον μετατροπέα του ψηφιακού σήματος σε αναλογικό (DAC) ο οποίος βρίσκεται στη θύρα εξόδου του ήχου. Όσο ποιοτικό ακουστικά και να είναι το αρχείο, αν ο μετατροπέας είναι χαμηλής ποιότητας, τότε θα έχουμε υποβιβασμό ποιότητας στα ακουστικά μας ή στα ηχεία. Θεωρητικά, οι υπάρχοντες μετατροπείς, μπορούν να εκμεταλλευτούν πλήρως το ηχητικό φάσμα ποιότητας CD (16bit, 44.1KHz). Για υπολογιστές υπάρχουν κάρτες ήχου των 10 ευρώ αλλά και κάρτες ήχου των 3.000 ευρώ. Η διαφορά στην τιμή αντανακλά σε πολλά και περισσότερο στην ποιότητα των μετατροπέων DAC (Digital to Analog Converter) oι οποίοι ξεπερνούν κατά πολύ την ποιότητα ήχου ενός CD με αναλύσεις που φτάνουν στα 24bits ή και 32bits (floating point) με συχνότητες 96KHz+. Αυτή τη στιγμή λοιπόν δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αξιοπρεπή ποιότητα στον ήχο που δίνουν τα κινητά γιατί οι DACs που χρησιμοποιούνται είναι σχετικά χαμηλής ποιότητας. Μελλοντικά, αν δούμε υλοποιήσεις ανάλογες αυτών που υπάρχουν στις ακριβές κάρτες ήχου, θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα! Ο καιρός γαρ εγγύς! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Η κατάσταση θα βελτιωθεί σημαντικά καθώς στα νεότερα series 60 3rd edition feature pack 2 (N79 και Ν85) υπάρχει ενσωματωμένο 24-bit DSP τσιπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Η κατάσταση θα βελτιωθεί σημαντικά καθώς στα νεότερα series 60 3rd edition feature pack 2 (N79 και Ν85) υπάρχει ενσωματωμένο 24-bit DSP τσιπ. Μακάρι. Αν το συνδυάσουν και με καλούς DACs (24bit+) τότε θα μιλάμε για πολύ καλό ήχο! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts