vdjay Δημοσιεύτηκε December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 26, 2006 Oπως είχα αναφέρει κ'' σε προηγούμενο topic:Έχω 1terrible pc κ το μόνο που θα κρατήσω απ΄αυτόν ειναι:hdd-80GB/17"NEC/PENTIUM4 3,00GH ΕΠΕΧΕΡΓΑΣΤΉΣ.Θέλω Λοιπόν 1 Nέο PC/1 ΣΎΝΟΛΟ HARDWARE PART γιά ωτήν ακρίβεια NA EXEI:MOTHERBOARD ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ DDR2(x2 θύρες),να υποστηρίζει οπωςδήποτε το socket τού επεξεργαστή μου(775) κ φυσικα να υποστηριζει διαταξη για 2 καρτες γραφικών...επειδη φοβάμαι μήπως κάνω λάθος αγόρα θα ήθελα την γνώμη κάποιου σχέτικού..HELP ME!!!!!!:) feel the confusion with the POWER of 3G!:hypno: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Μέχρι πόσα € ? Επίσης θέλεις SLI ή CrossFire? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdjay Δημ. December 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Ως ώρας έχω 200euros...αλλά όπως καταλαβαίνεις δέν σκοπεύω τα ν'αγοράσω σήμερα ή αύριο...θέλω 1 σύστημα πού ν'αξίζει κ' τα λεφτά ερχονται 2α.Απο κεί κ πέρα το ανώτερο συνολίκα ποσό πού σκοπεύω να δώσω είναι 600-7000ευρώ.Απλως θέλω μια πολύ καλή μητρική καρτα ώστε στήν συνέχεια να ρίξω κ' άλλα λεφτά ώστε να κάνω το pc μου πραγματικό εργαλείο... feel the confusion with the POWER of 3G!:hypno: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 Αν και το έχω ξαναγράψει, μην ρωτάς το ίδιο πράγμα σε περισσότερα από ένα topics. Συνεχίζουμε στο επισημασμένο. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts