g_kor Δημοσιεύτηκε December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 26, 2006 Καλημέρα & Χρόνια Πολλά , Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα , έχω Win Χp Prof και τον I.E 6 , μιας και αρχιζε να γεμίσει ο δίσκος μου από περιττά προγράμματα αποφάσισα να κάνω ενα ξεκαθάρισμα σε Utilities που δεν χρησιμοποιώ πλέον Απεγκατάστησα κάποια Util ανάμεσα σε αυτά ήταν και το Zone Alarm , από τότε δεν μπορώ να ανοίξω καμία σελίδα στον Ι.Ε … Διαθέτω DSL σύνδεση και δεν αντιμετώπιζα πριν από αυτό κανένα πρόβλημα. Μετά από διάφορες προσπάθειες που έκανα για να αποκαταστήσω το πρόβλημα,απενεργοποίησα το Firewall των Win , κατόρθωσα να ανοίξω καποιες σελίδες αλλά μετά από πέντε περίπου λεπτά χρήσης ξαφνικά σταματάει να μου ανοίγει πλέον σελίδες.. Πρέπει αναγκαστικά να κάνω restart και να προσπαθήσω ξανά… Εγκατάστησα το Firefox για να παραβλέψω τον Explorer αλλά αντιμετωπίζω και εκεί την ίδια συμπεριφορά. Τι μπορεί να συμβαίνει ???:) Παράθεση G_KOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 Η λύση ονομάζεται... "φορμάτ". Καλά κουράγια και μην βάζεις τέτοιες βλακείες (βλ. Zone Alarm) στο pc σου. Χρόνια πολλά. Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 μπες σε ασφαλή λειτουργία στα windows και κάνε scan για ιούς όπως επίσης και με spybot/adaware. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts