xaris1 Δημοσιεύτηκε December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 21, 2006 Hello ! εχω ενα προβλημα με ενα μνμ που μου βγαζει οταν μπαινω στο internet "MSN MESSANGER εχετε προβλημα με το registry πηγαιντε στη διευθυνση ταδε και διορθοστετο" αυτο το μνμ το βγαζει συνεχεια εχει τυχει σε 1 λεπτο να το βγαλει 3 φορες ! δεν κατεβασα κανενα προγαμμα ειχα φορμαρει το σκληρο και με το που μπηκα στο internet μου το εμφανισε ! εχω adsl otenet στα 768 και το antivirus-antispam-firewall της otenet αλλα δεν κανει τιποτα ! ακομα μου ειπανε και κατεβασα ενα free προγραμμα της Lavasoft το Ad-Aware SE αλλα δεν εκανε τπτ (δεν τρεχει realtime). μπορειτε να μου πειτε τι μπορω να κανω ! THANKS ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Hello ! εχω ενα προβλημα με ενα μνμ που μου βγαζει οταν μπαινω στο internet "MSN MESSANGER εχετε προβλημα με το registry πηγαιντε στη διευθυνση ταδε και διορθοστετο" αυτο το μνμ το βγαζει συνεχεια εχει τυχει σε 1 λεπτο να το βγαλει 3 φορες ! δεν κατεβασα κανενα προγαμμα ειχα φορμαρει το σκληρο και με το που μπηκα στο internet μου το εμφανισε ! εχω adsl otenet στα 768 και το antivirus-antispam-firewall της otenet αλλα δεν κανει τιποτα ! ακομα μου ειπανε και κατεβασα ενα free προγραμμα της Lavasoft το Ad-Aware SE αλλα δεν εκανε τπτ (δεν τρεχει realtime). μπορειτε να μου πειτε τι μπορω να κανω ! THANKS ! Spybot & Destroy Hijaack This! και θα καθαρισεις ... ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Computing FAQ Αναζήτηση Google http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts