konosbak Δημοσιεύτηκε December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 17, 2006 παιδια καλησπερα κανω scan CCleaner και μου εμφανιζει το αρχειο desktop.ini και δεν το διαγραφει. μετα κανω αναζητηση και μου εμφανιζει αυτο το αρχειο σε 3 διαφορετικουσ φακελουσ. τι ειναι αυτο να το διαγραψω και πωσ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 παιδια καλησπερα κανω scan CCleaner και μου εμφανιζει το αρχειο desktop.ini και δεν το διαγραφει. μετα κανω αναζητηση και μου εμφανιζει αυτο το αρχειο σε 3 διαφορετικουσ φακελουσ. τι ειναι αυτο να το διαγραψω και πωσ? To desktop.ini κρατάει κάποιες πληροφορίες(δεν θυμάμαι τι κάνει) για κάποιους φακέλους(δεν θυμάμαι σε ποιούς). Και να το σβήσεις θα ξαναδημιουργηθεί οπότε μην ασχολείσαι Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konosbak Δημ. December 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 To desktop.ini κρατάει κάποιες πληροφορίες(δεν θυμάμαι τι κάνει) για κάποιους φακέλους(δεν θυμάμαι σε ποιούς). Και να το σβήσεις θα ξαναδημιουργηθεί οπότε μην ασχολείσαι το οτι ειναι σε 3 φακελουσ ειναι ανησυτικο???? παντωσ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wrathchild991 Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Αν εννοείς αν είναι ανησυχητικό, μη μασάς δεν είναι τίποτα.:) Παράθεση "And I am not frightened of dying, any time will do, I don't mind. Why should I be frightened of dying? There's no reason for it, you've gotta go sometime." "I never said I was frightened of dying." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts