Jump to content

Vso Convertxtodvd, (δεν το διαβάζει το dvd player)

spyblack2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδιά ας βοηθήσει κάποιος παρακαλώ θέλω να γράψω κάτι σειρές να τις κάνω dvd ..;έγραψα ένα dvd με 3 επεισόδια με το Vso Convertxtodvd όλα καλά και οι υπότιτλοί καλοί ,,έχω όμως ένα πρόβλημα δεν το διαβάζει το dvd player του σπιτιού - το διαβάζει όμως του pc...στο dvd player του σπιτιού μου βγάζει εσφαλμένοσ δίσκος..τι να κάνω?
[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδιά ας βοηθήσει κάποιος παρακαλώ θέλω να γράψω κάτι σειρές να τις κάνω dvd ..;έγραψα ένα dvd με 3 επεισόδια με το Vso Convertxtodvd όλα καλά και οι υπότιτλοί καλοί ,,έχω όμως ένα πρόβλημα δεν το διαβάζει το dvd player του σπιτιού - το διαβάζει όμως του pc...στο dvd player του σπιτιού μου βγάζει εσφαλμένοσ δίσκος..τι να κάνω?

Τα τελικά αρχεία που ας να γράψεις τί αρχεία είναι? *.bup, *.ifo και *.vob?

Αν ναι:

Πως τα γράφεις? Με το nero?

Αν ναι:

Πηγαίνεις στην επιλογή DVD-Video ή πηγαίνεις στην επιλογή DVD-ROM(ISO)?

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

δέν ξέρω τι αρχεία είναι τα διαβάζω με το BSplayer και τα εγγραψα με το Vso Convertxtodvd όπως το έκανα μετατροπη κατευθεία έκανα και την εγγραφη με το VSO πάλι
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως ο player σου δεν υποστηρίζει τον τύπο του DVD στο οποίο κάνεις την εγγραφή;; π.χ. εγώ είχα γράψει μια ταινία με το Convert σε δισκάκι DVD+R και το PS2 δεν το έβλεπε. Ούτε και το DVD Player μου. Μετά το έγραψα σε DVD-R και το είδε αμέσως, χωρίς πρόβλημα.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

• 3 weeks later...
εντάξει το έλυσα ,σόρρυ για την καθυστερημένη απάντηση μου αλλά είχα πάει στο χωριό μου και δεν είχα πρόσβαση στο διαδίκτυο το πρόβλημα είναι στο DVD PLAYER εδώ στην Αθήνα γιατί το άλλο που έχω στο χωριό μου τα έπαιζε κανονικά ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια και εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους
[sIGPIC][/sIGPIC]