loverman13 Δημοσιεύτηκε December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 15, 2006 παιδια εχω ενα προβλημα.Εχθες εκανα update τα windows και μετα στο επομενο restart μου εβγαλε οτι θελει ενεργοποιησει τα windows (activation)παρολο που ειναι γνησια και εχω κανει ενεργοποιηση πριν 2χρονια.Ξανα εκανα επανεκινηση και μου εβγαλε εκτος οτι θελει ενεργοποιηση και οτι ενα system profile εχει αλλαξει και οτι θελει επανεκκινηση,και μετα απο αυτο οτι υπαρχει σφαλμα 0Χ840507 και χρειαζεται να βαλω το των windows γιατι καποια αρχεια δεν βρισκονται.Αφου δεν εβγαζα ακρη εκανα restore και τωρα μου βγαζει μονο τα αρχεια π λειπουν και δεν με αφηνει να μπω στον λογαριασμο μου αλλα μονο να βαλω το cd των windows για να κανει repair (μαλλον).Μπορει να βοηθησει κανεις?:( Συγγνωμη για το μεγαλο post.:) Παράθεση My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 παιδια εχω ενα προβλημα.Εχθες εκανα update τα windows και μετα στο επομενο restart μου εβγαλε οτι θελει ενεργοποιησει τα windows (activation)παρολο που ειναι γνησια και εχω κανει ενεργοποιηση πριν 2χρονια.Ξανα εκανα επανεκινηση και μου εβγαλε εκτος οτι θελει ενεργοποιηση και οτι ενα system profile εχει αλλαξει και οτι θελει επανεκκινηση,και μετα απο αυτο οτι υπαρχει σφαλμα 0Χ840507 και χρειαζεται να βαλω το των windows γιατι καποια αρχεια δεν βρισκονται.Αφου δεν εβγαζα ακρη εκανα restore και τωρα μου βγαζει μονο τα αρχεια π λειπουν και δεν με αφηνει να μπω στον λογαριασμο μου αλλα μονο να βαλω το cd των windows για να κανει repair (μαλλον).Μπορει να βοηθησει κανεις?:( Συγγνωμη για το μεγαλο post.:) Δες εδώ για το πως να κάνεις repair installation: http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loverman13 Δημ. December 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Δες εδώ για το πως να κάνεις repair installation: http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm Βασικα ρωτησα γιατι δεν θελω να κανω repair γιατι θα μου σβησει τα προγραμματα...:( Αλλος τροπος......?? Παράθεση My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Βασικα ρωτησα γιατι δεν θελω να κανω repair γιατι θα μου σβησει τα προγραμματα...:( Αλλος τροπος......?? Κανένα πρόγραμμα δεν πρόκειται να σβηστεί! Ποιός στο είπε αυτό??? Ακολούθησε τις οδηγίες και δεν υφίσταται τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Kai emena mou to evgale auto stin douleia pou exw nomima. Paw na kanw xana activate kai mou leei oti to serial exei ginei idi polles fores activate (logw tou oti ekana 2-3 format sto parelthon) twra eimai me corporate kai isixasa.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loverman13 Δημ. December 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 οκ σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.....:) Κατι αλλο,πες μου σε παρακαλω τι θα κανει ακριβως και τι προκειται να χασω??Για να ξερω...:O Παράθεση My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 οκ σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.....:) Κατι αλλο,πες μου σε παρακαλω τι θα κανει ακριβως και τι προκειται να χασω??Για να ξερω...:O Ό,τι λείπει συμπληρώνεται. Τι θα χάσεις? Περίπου 20' απ' τη ζωή σου.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loverman13 Δημ. December 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Kai emena mou to evgale auto stin douleia pou exw nomima. Paw na kanw xana activate kai mou leei oti to serial exei ginei idi polles fores activate (logw tou oti ekana 2-3 format sto parelthon) twra eimai me corporate kai isixasa.. corporate..............??? Παράθεση My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts