psou Δημοσιεύτηκε December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 13, 2003 Μια φίλη μου, έχει το εξής πρόβλημα, το μόντεμ της αποσυνδέεται από το νετ, χωρίς προφανή λόγο και αυτό το καταλαβαίνει από τα λαμπάκια του μόντεμ, καθότι τα windows δείχνουν ότι είναι ακόμη συνδεδεμένο.Χρησιμοποιεί windows xp και είχε κάνει φορμάτ, πέρασε μέσα τα Ελληνικά xp(είχε αγγλικά),αντικατέστησε το μόντεμ, αλλά τίποτα. Σκέφτομαι μήπως είναι το γνωστό πρόβλημα με το Internet Connection Firewall που είχα συναντήσει, αλλά δε βγάζει μήνυμα σφάλματος.Ίσως αν περνάγαμε στο Sp1 να βοηθούσε... Α, επίσης..έχει κατεβάσει νέους οδηγούς για το μοντεμάκι. Καμιά ιδέα λοιπόν; Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Επειδή το έχει πάθει και φίλος μου,έκανε ένα reset στο μόντεμ,και όλα είναι μια χαρά!σε σένα δε ξέρω! Φιλικά Σάκης :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psou Δημ. December 13, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Δε νομίζω να λυθεί έτσι...αφού για να φανταστείς της δώσανε άλλο και πάλι τα ίδια..!Κάτι άλλο πρέπει να παίζει Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Μηπως κανει αυτοματη αποσυνδεση μονο του μετα απο καποιο χρονικο διαστημα που δεν χρησιμοποιηται η γραμμη (οταν ειναι idle η συνδεση ) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimavagianos Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Αφού η γραμμή είναι isdn όπως αναφέρεται στον τίτλο του θέματος αν το μοντεμ και η σύνδεση που παρουσίαζουν το πρόβλημα είναι isdn μπορείτε να δοκιμάσετε να συνδεθείτε με το net mod αν βρίσκεται ο υπολογιστής κοντά του ή αν μπορεί να έρθει κοντά σε αυτό ώστε να μην ψάχνετε και για μεγάλα usb καλώδια εκτός και αν το NT1 είναι έκδοση χωρίς usb θύρα κάτι που αποτελεί πρόβλημα αν ο υπολογιστής δεν έχει σειριακή θύρα όπως πολλά laptop. Φιλικά, Δημήτρης Αβαγιανός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psou Δημ. December 13, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill33 Μηπως κανει αυτοματη αποσυνδεση μονο του μετα απο καποιο χρονικο διαστημα που δεν χρησιμοποιηται η γραμμη (οταν ειναι idle η συνδεση ) ; Χμ..θα το ερευνήσω..! Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jimavagianos Αφού η γραμμή είναι isdn όπως αναφέρεται στον τίτλο του θέματος αν το μοντεμ και η σύνδεση που παρουσίαζουν το πρόβλημα είναι isdn μπορείτε να δοκιμάσετε να συνδεθείτε με το net mod αν βρίσκεται ο υπολογιστής κοντά του ή αν μπορεί να έρθει κοντά σε αυτό ώστε να μην ψάχνετε και για μεγάλα usb καλώδια εκτός και αν το NT1 είναι έκδοση χωρίς usb θύρα κάτι που αποτελεί πρόβλημα αν ο υπολογιστής δεν έχει σειριακή θύρα όπως πολλά laptop. Φιλικά, Δημήτρης Αβαγιανός Το πρόβλημα είναι με το netmod!Με αυτό συνδέεται. Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 ena filos eixe to idio problima kai kaname anabathmisi sto netmod kai lithike to problima . mipos prepi na kaneis kai esi to idio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psou Δημ. December 13, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Πιθανότατα..Αναβάθμηση του "Firmware" και καλά; Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psou Πιθανότατα..Αναβάθμηση του "Firmware" και καλά; Το πιο λογικό φίλε είναι αυτό :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psou Δημ. December 14, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog Το πιο λογικό φίλε είναι αυτό :o Έτσι λέω και εγώ..!Μου έχουν λυθεί πολλά προβλήματα έτσι..!Δεν ήξερα ότι το netmod είχε δυνατότητες αναβάθμησης..τέσπα, θα δοκιμάσω και θα επανέλθω. :alien: Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts