momomo Δημοσιεύτηκε December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 10, 2006 καλησπερα, εχω εναν αλλον υπολογιστη με τον οποιο εχω κανει lan και απο οτι φαινεται την εχω κανει σωστα διοτι μπορω να μοιραζομαι τα αρχεια με τον αλλον υπολογιστη και εχομαστε στο κυριως θεμα: θελω να μοιρασω και την συνδεση adsl που εχω(με τον δευτερο)...εχω παει στισ ιδιοτητες επελεξα να γινει ο μοιρασμος της συνδεσης αλλα παρολα αυτα ο αλλος υπολογιστης δεν μπορει να συνδεθει στο ιντερνετ λεγοντας οτι δεν υπαρχει συνδεση στο ιντερνετ ενω κανονικα θα επρεπε να γινει αυτοματα... μπορει καποιος να μου λυσει το προβλημα μου?τι φταιει? μηπωσ οφειλεται σε καποιον ιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 καλησπερα, εχω εναν αλλον υπολογιστη με τον οποιο εχω κανει lan και απο οτι φαινεται την εχω κανει σωστα διοτι μπορω να μοιραζομαι τα αρχεια με τον αλλον υπολογιστη και εχομαστε στο κυριως θεμα: θελω να μοιρασω και την συνδεση adsl που εχω(με τον δευτερο)...εχω παει στισ ιδιοτητες επελεξα να γινει ο μοιρασμος της συνδεσης αλλα παρολα αυτα ο αλλος υπολογιστης δεν μπορει να συνδεθει στο ιντερνετ λεγοντας οτι δεν υπαρχει συνδεση στο ιντερνετ ενω κανονικα θα επρεπε να γινει αυτοματα... μπορει καποιος να μου λυσει το προβλημα μου?τι φταιει? μηπωσ οφειλεται σε καποιον ιο? Καλησπερα Αν ειναι οπως λες οκ το πρωτο pc , τοτε στο αλλο θα πρεπει να πας στην καρτα δικτυου στις ρυθμισεις ip.... Βαζεις 192,168,0,2 (IP) 255,255,225,0 192,168,0,1 (Προεπιλεγμενη πυλη) 192,168,0,1 (dns) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
momomo Δημ. December 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 μηπως μπορεις να μου πεισς και τις ρυθμσεις του δικου μου υπολογιστη μηπως εχωκανει καποιο λαθος?:S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 μηπως μπορεις να μου πεισς και τις ρυθμσεις του δικου μου υπολογιστη μηπως εχωκανει καποιο λαθος?:S Αν κανεις την συνδεση κοινοχρηστη τοτε οι ρυθμισεις μπαινουν απο μονες τους...Πιστευω να την εχεις κανει σωστα...Προσεξε ιδιαιτερα αν εχεις 2 η περισοτερες καρτες δικτιου μεσα..να ξερεις ποια θα επιλεξεις :) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts