Jump to content

Πρόβλημα με shared internet connection

momomo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα,

εχω εναν αλλον υπολογιστη με τον οποιο εχω κανει lan και απο οτι φαινεται την εχω κανει σωστα διοτι μπορω να μοιραζομαι τα αρχεια με τον αλλον υπολογιστη και εχομαστε στο κυριως θεμα: θελω να μοιρασω και την συνδεση adsl που εχω(με τον δευτερο)...εχω παει στισ ιδιοτητες επελεξα να γινει ο μοιρασμος της συνδεσης αλλα παρολα αυτα ο αλλος υπολογιστης δεν μπορει να συνδεθει στο ιντερνετ λεγοντας οτι δεν υπαρχει συνδεση στο ιντερνετ ενω κανονικα θα επρεπε να γινει αυτοματα...

μπορει καποιος να μου λυσει το προβλημα μου?τι φταιει?

μηπωσ οφειλεται σε καποιον ιο?

καλησπερα,

εχω εναν αλλον υπολογιστη με τον οποιο εχω κανει lan και απο οτι φαινεται την εχω κανει σωστα διοτι μπορω να μοιραζομαι τα αρχεια με τον αλλον υπολογιστη και εχομαστε στο κυριως θεμα: θελω να μοιρασω και την συνδεση adsl που εχω(με τον δευτερο)...εχω παει στισ ιδιοτητες επελεξα να γινει ο μοιρασμος της συνδεσης αλλα παρολα αυτα ο αλλος υπολογιστης δεν μπορει να συνδεθει στο ιντερνετ λεγοντας οτι δεν υπαρχει συνδεση στο ιντερνετ ενω κανονικα θα επρεπε να γινει αυτοματα...

μπορει καποιος να μου λυσει το προβλημα μου?τι φταιει?

μηπωσ οφειλεται σε καποιον ιο?

Καλησπερα

Αν ειναι οπως λες οκ το πρωτο pc , τοτε στο αλλο θα πρεπει να πας στην καρτα δικτυου στις ρυθμισεις ip....

Βαζεις 192,168,0,2 (IP)

255,255,225,0

192,168,0,1 (Προεπιλεγμενη πυλη)

192,168,0,1 (dns)

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

μηπως μπορεις να μου πεισς και τις ρυθμσεις του δικου μου υπολογιστη μηπως εχωκανει καποιο λαθος?:S

Αν κανεις την συνδεση κοινοχρηστη τοτε οι ρυθμισεις μπαινουν απο μονες τους...Πιστευω να την εχεις κανει σωστα...Προσεξε ιδιαιτερα αν εχεις 2 η περισοτερες καρτες δικτιου μεσα..να ξερεις ποια θα επιλεξεις

:)

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.