SIRHC Δημοσιεύτηκε December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 10, 2006 Ψάχνω εδώ και αρκετό καιρό να βρω κάποιο πληκτρολόγιο στο μέγεθος των κλασικών multimedia keyboards του οποίου όμως τα πλήκτρα να φωτίζονται , και τα μόνα που έχω βρει είναι τα g15/g11 της logitech τα οποία είναι τεράστια ενώ τα βοηθητικά πλήκτρα τους μου είναι άχρηστα. Καμία πρόταση στην ελληνική αγορά η οποία να είναι όπως την θέλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Ψάχνω εδώ και αρκετό καιρό να βρω κάποιο πληκτρολόγιο στο μέγεθος των κλασικών multimedia keyboards του οποίου όμως τα πλήκτρα να φωτίζονται , και τα μόνα που έχω βρει είναι τα g15/g11 της logitech τα οποία είναι τεράστια ενώ τα βοηθητικά πλήκτρα τους μου είναι άχρηστα. Καμία πρόταση στην ελληνική αγορά η οποία να είναι όπως την θέλω; Εγω εχω saitek eclipse για δες εδω Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. December 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 το eclipse II μου άρεσε πολύ (το Ι δεν έχει καθόλου Multimedia κουμπιά απ ότι βλέπω) αλλά δεν το βρίσκω πουθενά Ελλάδα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Εγω εχω saitek eclipse για δες εδω Πολύ καλό, αλλά εάν θέλει κάποιος να το αγοράσει, που θα το βρεί;;;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 το eclipse II μου άρεσε πολύ (το Ι δεν έχει καθόλου Multimedia κουμπιά απ ότι βλέπω) αλλά δεν το βρίσκω πουθενά Ελλάδα :( Χμ για κοιταξε και λιγακι εδωκαι εδω και γενικα οτι θελεις καλο ειναι να το κοιτας εδω;) εγω που το εχω ειμαι πολυ ευχαριστημενος ειναι παρα πολυ καλο. Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. December 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 κοιταξα. αλλά το μεν infoshop έχει την πρώτη έκδοση ενώ θέλω την δεύτερη και το greekshop δεν είναι ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 ειδα ενα στο γερμανο ,(εικονιζομενο πληκτρολογιο) με τα βασικα κουμπια.. ειναι ενας προβολεας και στο αποικονιζει με κοκκινο(?) φως .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 ειδα ενα στο γερμανο ,(εικονιζομενο πληκτρολογιο) με τα βασικα κουμπια.. ειναι ενας προβολεας και στο αποικονιζει με κοκκινο(?) φως .. Aυτό είναι κυρίως κατασκευασμένο για ppc,και mobiles!Για τον φίλο μας θα πρότεινα το logitech G15 το οποίο έχω και εγώ!Ένα έχω να σας πω!Είναι τέλοιο.Nα και ένα review εδώ:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=152701&page=3&highlight=lOGITECH Kαι έχει και πολλές επιλογές σαν πληκτρολόγιο,για προγραμματισμό αν έχεις όρεξη!Επίσης η αισθητική του είναι μακράν η καλύτερη απο αυτά της saitek!(δείτε τις φώτο,απο το δικό μου!:D) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=156477&highlight=logitech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. December 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 το g15 τι διαστάσεις έχει σε cm; Επειδή ωραίο είναι, πολύ ωραίο αλλά δείχνει λίγο τεράστιο... :( edit: στα 56cm είναι τεράστιο για μένα, άλλη πρόταση :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts