Nyo_One Δημοσιεύτηκε December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 9, 2006 Έδω και 2 μέρες ο πατέρας μου έχει το συγκεκριμένο πρόβλημα με έναν από τους υπολογιστές του τοπ.δικτύου του: Ενώ ο εν λόγω υπολογιστής εντοπίζεται κανονικά απο το δίκτυο (έχει προσβαση στον κοινόχρηστο εκτυπωτή και στα κοινόχρηστα αρχεία), είναι αδύνατον να συνδεθεί στο Ιnternet. Επίσης για να συνδεθεί στο τοπίκο δίκτυο, αναγκάστικα να του βάλω εγώ μια ΙP παρόμοια με τον υπόλοιπων υπολογιστών που είναι ήδη στο δίκτυο και δουλεύουν κανονικότατα... Αν επιλέξω "αυτόματη απόδοση ΙP" μου βγάζει σφάλμα περιορισμένης αξιοπιστίας ενώ παράλληλα δίνει μια IP της μορφής 169.***.***.*** που απ'όσο ξέρω δεν είναι σωστό... Το router είναι ένα SpeedTouch 510.. Any help??:wacko: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Έχεις ρυθμίσει σωστά τους διακομιστές DNS; Προφανώς δεν είναι ενεργοποιημένος ο DHCP Server και χρειάζεται manual ρύθμιση στην IP αλλά και στους διακομιστές DNS. Τσέκαρε επίσης μήπως τρέχει και κάποιο firewall ταυτόχρονα με το Fw των windows. Κλείσε όλα τα fw για να πειραματιστείς. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Επίσης μην ξεχάσεις να βάλεις προεπιλεγμένη πύλη στα pc Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. December 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Παιδιά όλα αυτά τα έχω κάνει ήδη, αλλά δεν οδήγησαν πουθενά... Firewall απενεργοποιημένο, DNS Servers σωστοί, DHCP ενεργοποιημένο και σωστά δηλωμένη προεπιλεγμένη πύλη....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Έχεις δοκιμάσει tracert σε κάποια σελίδα να δεις που σταματά η διαδρομή των πακέτων; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Τι λειτουργικο εχει ο συγκεκριμενος υπολογιστης? Οταν λες δεν εχει ιντερνετ? Δες αν χρησιμοποιειται proxy server στον internetexplorer ή firefox. Κανε εναν ελεγχο την προεπιλεγμενη πυλη. Βγαλε ολα τα firewalls. Δοκιμασε να βαλεις τους DNS Servers αυτοματα και χειροκινητα. Δοκιμασε να απενεργοποιησεις το DHCP και βαλε εσυ σε καθε υπολογιστη 1 διαφορετικη ip... Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts