spyflo Δημοσιεύτηκε December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 6, 2006 εχω φτιάξει ένα site με κριτικές για μαγαζια (cafe, bars, clubs) και θα ήθελα να μου προτείνεται μαγαζιά που μπορώ να βάλω. το site ειναι το επι παντος. άμα θέλετε να γράψετε κάποια κριτική στείλτε μου mail εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 θες να εχεις μονο αυτα τα μαγαζια η με τον καιρο θα τα ανανεωνεις? παντως απο οτι βλεπω δεν εχεις μονο μια περιοχη..:) πολυ <ζεστο> site..μπραβο..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyflo Δημ. December 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 ennoeitai oti tha annaneonetai. vevaia gia na petixei xreiazetai kai stirixi (vasika comments). exo akoma polles idees gia to site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sboy Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 kala ama to kratiseis tha einai gamo tis idees ego pantos vgaino stou psirri kai eidika sto soul sti souita kai sto one happy cloud. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 εαν θες μπορω να σου δοσω πληροφοριες για μερικα μαγαζια στην θεσσαλονικη..επεσε στα χερια μου εαν τετοιο περιοδικο πριν λιγες μερες..:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 μαγαζί tamam στο village Ρέντη Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 μαγαζί tamam στο village Ρέντη τι μουσικη παιζει? :blink: εγω προτεινω πλωρη στη πειραικη. εντεχνη και ροκ μουσικη με αφιερωματα στην ελληνικη ροκ καθε τριτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyflo Δημ. December 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 efpsosdekti i voitheia sou gia thessaloniki alla thelo ta reviews na einai prototipa kai oxi antigrafes. oso gia ta alla 2 magazia tha ta episkefto kai tha anevaso review oso pio sintoma ginetai. (na po tin alitheia gia to magazi sto village mou fainetai ligo diskolo na mou aresei dioti mou fainetai ligo aprosopos san xoros) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 desire disco bar με διαφορα το καλυτερο εδω στο ηρακλειο κρητης και το baccara. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts