Επισκέπτης Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 micro ή mini sd είπαμε οτι παίρνει??? Στο σαιτ της htc βλέπω micro, ενώ στο expansys στα συμβατά αξεσουάρ λέει mini... Μην πάω και αγοράσω λάθος τύπο... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 micro ή mini sd είπαμε οτι παίρνει??? Στο σαιτ της htc βλέπω micro, ενώ στο expansys στα συμβατά αξεσουάρ λέει mini... Μην πάω και αγοράσω λάθος τύπο... :worry: microSD παίρνει!! στο Modaco κάποιοι που χρησιμοποιούν κάρτες των 2GB λένε οτι αναγνωρίζονται κανονικά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Εχω βαλει 2GB και την αναγνωρίζει κανονικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Παιδια μια ερωτηση σε οσους το εχουν. To facade kai to papyrus einai compatible με WM6? Περιμενω να κυκλοφορησει 11/5 για να το παρω. Μου φαινεται ακριβως αυτο που θελω:D Και κατι αλλο. Εαν καποιος ξερει η εχει συγκρινει την ενταση ηχου με το 8500. Το λεω αυτο γιατι χτυπαει πολυ σιγα το 8500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Εχω βαλει 2GB και την αναγνωρίζει κανονικα! OK! Και ποιός έχει τις καλύτερες τιμές στις μνήμες αυτόν τον καιρό?:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayan Δημ. April 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Για φτηνή MicroSD δείτε την Kingston 1GB στο play247.gr. Έχει κάπου 19 € τελική. Προσέξτε μόνο ότι υπάρχουν 2 τύποι, με 1 adaptor (SD) και με 2 adaptor (SD και Mini-SD). Τα adaptors θα τα χρειαστείτε αν χρησιμοποιήσετε την ίδια κάρτα σε άλλες συσκευές (κινητά, κάμερες κλπ). Πάντως το S710 δέχεται και κάρτες microSD 2GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2007 Video: http://www.pocketnow.com/index.php?a=portal_detail&t=news&id=4170 Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Arrived at DHL Facility as of: April 25, 2007 09:06 - Athens Greece! Έφτασε επιτέλους! Λογικά το απογευματάκι θα το έχω στα χέρια μου! 2 Εργάσιμες έκανε από το Expansys! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Το παρέλαβα! Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές αν και δεν έπαιξα ακόμη πού μαζί του! Για κάποιο λόγο δεν κατάλαβε τις ρυθμίσεις για gprs και mms απο την vodafone και προσπαθώ να τις περάσω χειροκίνητα! Το GPRS internet έπαιξε κανονικά αλλά τα mms Μου έσπασαν τα νεύρα! τα πεδία που ζητάει είναι: MMSC URL: WAP GATEWAY: PORT: Connect via (με επιλογές: The internet, Secure Wap Network, Wap Network, Work): Max Sending size (έχει default τα 300K): Wap Version (με επιλογές: wap 2.0, Wap 1.2): Έχει κανείς τις σωστές ρυθμίσεις για το καθένα από αυτα??? Thnx :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Το παρέλαβα! Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές αν και δεν έπαιξα ακόμη πού μαζί του! Για κάποιο λόγο δεν κατάλαβε τις ρυθμίσεις για gprs και mms απο την vodafone και προσπαθώ να τις περάσω χειροκίνητα! Το GPRS internet έπαιξε κανονικά αλλά τα mms Μου έσπασαν τα νεύρα! τα πεδία που ζητάει είναι: MMSC URL: WAP GATEWAY: PORT: Connect via (με επιλογές: The internet, Secure Wap Network, Wap Network, Work): Max Sending size (έχει default τα 300K): Wap Version (με επιλογές: wap 2.0, Wap 1.2): Έχει κανείς τις σωστές ρυθμίσεις για το καθένα από αυτα??? Thnx :O με γεια και σε σένα λοιπόν!! από που ήθελες να τις καταλάβει τις ρυθμίσεις? έτοιμες ρυθμίσεις για τα ελληνικά δίκτυα υπάρχουν μόνο στην rom της ace hellas url: http://mms.vodafone.gr gateaway: 213.249.19.49 port: 9201 connect via : secure wap network size: δεν νομίζω να επηρεάζει, εγώ το έχω στα 200 στα κινητα μου. wap version: 1.2 αυτές οι ρυθμίσεις βρίσκονται στο inbox έτσι? τις υπόλοιπες ρυθμίσεις μέσα στα settings-connections-gprs τις έχεις κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 με γεια και σε σένα λοιπόν!! από που ήθελες να τις καταλάβει τις ρυθμίσεις? έτοιμες ρυθμίσεις για τα ελληνικά δίκτυα υπάρχουν μόνο στην rom της ace hellas url: http://mms.vodafone.gr gateaway: 213.249.19.49 port: 9201 connect via : secure wap network size: δεν νομίζω να επηρεάζει, εγώ το έχω στα 200 στα κινητα μου. wap version: 1.2 αυτές οι ρυθμίσεις βρίσκονται στο inbox έτσι? τις υπόλοιπες ρυθμίσεις μέσα στα settings-connections-gprs τις έχεις κάνει? Βασικά η htc europe δίνει για download μια εφαρμογή που εγκαθιστά τις απαραίτητες ρυθμίσεις για τα δίκτυα της κάθε χώρας. Φυσικά δεν έχει μέσα στη λίστα την Ελλάδα... Οι ρυθμίσεις αυτές είναι στα settings των mms. Το GPRS στις επιλογές connections το ρύθμισα και μπορώ να βλέπω σελίδες και να έχω πρόσβαση στο pop account μου. Δοκιμάζω τώρα και τα mms thns προκαταβολικά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 χμ δεν φαίνεται να παίζουν αυτές οι ρυθμίσεις! Είναι vodafone.gr ή .net? Στις ρυθμίσεις για GPRS έχω βάλει: Connect to: The Internet Access point: internet.vodafone.gr user name: keno pass: keno Authentication Type: chap Primary DNS: tipota Sec DNS : tipota IP: 213.249.19.49 Αυτά μου τα είπαν απο το hd της voda και παίζει κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 χμ δεν φαίνεται να παίζουν αυτές οι ρυθμίσεις! Είναι vodafone.gr ή .net? Στις ρυθμίσεις για GPRS έχω βάλει: Connect to: The Internet Access point: internet.vodafone.gr user name: keno pass: keno Authentication Type: chap Primary DNS: tipota Sec DNS : tipota IP: 213.249.19.49 Αυτά μου τα είπαν απο το hd της voda και παίζει κανονικά! οι ρυθμισεις αυτες δεν ειναι αρκετες απο μονες τους. θα πας στο settings connection gprs και θα φτιαξεις αλλη μια συνδεση. θα την ορισεις να συνδεεται στο secure wap network και acces point θα βαλεις mms.vodafone.net. τα υπολοιπα πεδια θα τα αφησεις κενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 οι ρυθμισεις αυτες δεν ειναι αρκετες απο μονες τους. θα πας στο settings connection gprs και θα φτιαξεις αλλη μια συνδεση. θα την ορισεις να συνδεεται στο secure wap network και acces point θα βαλεις mms.vodafone.net. τα υπολοιπα πεδια θα τα αφησεις κενα. Είσαι άρχοντας! Παίζουν όλα ΟΚ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Καλησπερα.Επειδη ενδιαφερεται πολυ ενας φιλος μου, τι λεει το κινητακι> Ποιοτητα,Λειτουργια,αυτονομια,ταχυτητα (λογω ΟΜΑΡ) ,ηχος κλπ Thanks my friend :O Δεν το έψαξα ακόμη αρκετά και ήδη κουτουλάω από τη νύστα! Πάντως από μια πρώτη ματιά έχω να πω τα εξής: -Είναι από τις πιο όμορφες συσκευές που έπιασα στα χέρια μου τελευταία! -Όμορφα γραφικά κλπ -Ο επεξεργαστής τα πάει μια χαρά αν και ορισμένες φορές δείχνει ότι θα χρειαζόταν κάτι περισσότερο (μια ελάχιστη καθυστέρηση όταν γυρίζει απο portrait σε landscape η οθόνη). -Ηχος πολύ δυνατός από το εξωτερικό ηχείο. -Πολύ καθαρός ήχος επίσης από το εσωτερικό ηχέιο. -Αψογη σύνδεση μέσω wifi -Πολύ καλή αίσθηση στο χέρι (το μαύρο πλαστικό έχει ...λαστιχένια αίσθηση) Περισσότερα αύριο!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Ευχαριστω Bill εσενα περιμενα γιατι και εγω κουτουλαω απο τον υπνο! Τα λεμε αυριο - περιμενω τα νεωτερα με ενδιαφερον!! Θα ανεβάσω και foto από τη συσκευή, τη συσκευασία και καμιά foto από την camera το απογευματάκι μόλις φύγω από το γραφείο. :) Update: Να μία πρόχειρη απο το μπαλκόνι της δουλειάς (δεν έπαιξα με τις ρυθμίσεις της κάμερας, απλά είναι στα 2mpixels και όλα τα άλλα στο auto . Με σχετική συννεφιά) Update2: Και μία από το σπίτι, πάλι όλα στο auto και με ελάχιστο φως από ένα πορτατιφ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayan Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Εικόνα από την ενεργοποίηση VoIP(SIP) στο S710 :p Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ (ενότητα VoIP). Ακόμα έχει λίγη δουλειά αλλά πάει καλά... . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Ευχαριστω Bill κρατα με ενημερο.Περιμενω.... :D Απο που και ποσο το πηρες ειπαμε? :O Από το Expansys, 340 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά (εταιρικό ΑΦΜ) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Και απο Software τι παιζει? Sites για smartphones εχουμε να παρουμε μια ιδεα? http://www.handango.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Έτοιμες και οι φωτογραφίες! Δεν είχα χρόνο να τις περιποιηθώ καλύτερα! :p http://www.flickr.com/photos/billdanos/sets/72157600134023120/ Η τελευταία από το μπαλκόνι, είναι από τη φωτογραφική του HTC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayan Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Ναι Bill thanks ...Εννοουσα τα ....παραπλευρα :O Πάρα πολύ πράμα, θα εκπλαγείς :lol: αλλά αυτά δεν γράφονται εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayan Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Μερικά σχόλια για τις εφαρμογές: Ένα προγραμματάκι που λείπει από το κινητό, είναι μια εφαρμογή τύπου e-wallet. Οι σημαντικότερες επιλογές εδώ είναι βασικά δύο: Codewallet Pro και eWallet. Μια τρίτη επιλογή της TwoPeaks (Flexwallet) φαίνεται πως δεν κυκλοφορεί πια. Αρκετά χρήσιμη είναι η εφαρμογή Fizz Traveller που μπορεί να εμφανίσει πληροφορίες για το καιρό στο Homescreen. Επίσης το GPRS monitor για να υπολογίζετε την κίνηση και τις χρεώσεις σας. Η ενσωματωμένη ατζέντα στο WM6 έχει ενισχυθεί σημαντικά, σε βαθμό να αναρωτιέσαι αν χρειάζονται πραγματικά εφαρμογές τύπου Papyrus, Agenda One ή Agentus. Ίσως ο πολύ απαιτητικός χρήστης να βρει κάτι επιπλέον σε αυτές τις εφαρμογές. Αρκετά καλός είναι και ο ενσωματωμένος Windows Media Player, όπως και η Διαχείριση Ήχου (εφαρμογή της HTC) που μετατρέπουν το κινητό σας σε MP3 player. Ο απλός χρήστης θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Ο εξειδικευμένος χρήστης μπορεί να αναζητήσει πρόσθετους codecs και ευκολίες σε εφαρμογές άλλων κατασκευαστών. Μια εφαρμογή που λείπει είναι ένα σημειωματάριο που να συγχρονίζει με τα notes του Outlook. Υπάρχουν δύο βασικές επιλογές, τα SmartphoneNotes και τα PhatNotes. Μια άλλη απαραίτητη λειτουργία που ξέχασαν και πάλι να συμπεριλάβουν στη νέα εκδοση Windows Mobile 6, είναι το αυτόματο κλείδωμα του πληκτρολογίου (μετά από timeout, χωρίς password). Απαραίτητη λοιπόν η εγκατάσταση του Auto-Keylock. Πολύ βασική είναι η ανάγκη για Backup, ειδικά αν σκεφτείτε ότι σε κάθε firmware update χάνονται ορισμένες ρυθμίσεις. Υπάρχουν αρκετές επιλογές αλλά ξεχωρίζει το Sprite Backup. Τέλος, στην οθόνη και στην ανάλυση του S710 λειτουργεί τέλεια το Google Maps. Θα σας εντυπωσιάσει πραγματικά η ευκρίνειά του αλλά και η ταχύτητα με την οποία κατεβάζει την εικόνα μέσα από σύνδεση GPRS. Για τις υπόλοιπες ανάγκες σας, κυκλοφορούν δεκάδες βοηθητικά προγράμματα όπως alarms, antivirus, explorers, utilities, ebooks, recorders, list managers, news readers, messengers, χάρτες για τη πόλη και το μετρό, players, viewers και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Φυσικά μην ξεχάσουμε τα παιχνίδια, για κάθε ηλικία και προτίμηση! Αναζητήστε τα όλα στο handango ή στο Smartphone.net. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Μια τρίτη επιλογή της TwoPeaks (Flexwallet) φαίνεται πως δεν κυκλοφορεί πια. Μια διόρθωση μόνο πάνω σ'αυτό. το flexwallet συνεχίζει να κυκλοφορεί και να αναβαθμίζεται κανονικά, απλά τα δικαιώματα έχουν παραχωρηθεί στην Web Information Solutions(Webis) το είχα αναφέρει και στο πρώτο post αυτού του thread Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Παιδιά, επειδή "ψήνομαι" κι εγώ... Ξέρετε αν θα κυκλοφορήσει από τα καταστήματα ΤΙΜ και αν ναι περίπου πότε? Όταν το φέρει η ACE? Το λέω γιατί μου ήρθε η επιδότηση...! Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Στο manual της συσκευής στα περιεχόμενα της συσκευασίας αναφέρει και μια θήκη η οποία δεν υπάρχει μέσα στο πακέτο (το ίδιο αναφέρουν και άλλοι αγοραστές σε άλλες χώρες). Έστειλα λοιπόν ένα mail στο support της HTC Europe περιγράφοντας το γεγονός και μέσα σε 24 ώρες έλαβα την παρακάτω απάντηση: "Dear sir, Thank you for contacting HTC Europe. With regards to your query, yes there should have been a pouch in the package containing your handset. It appears to have been an issue with the packing of some items that has caused this. We would request your contact details and full street address so we can send the afore mentioned pouch to you as soon as possible. Thank you for your enquiry, Should you have any other problem, please do not hesitate to call us. Your Local number can be found at http://www.europe.htc.com/support/csbyphone.html Best regards, Ridwaan Daniel Carregosa HTC Europe callservice@htceurope.com http://www.htc.com " Αν μου τη στείλουν τότε θα τους βγάλω το καπέλο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts