niknik Δημοσιεύτηκε December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 4, 2006 Αγόρασα πρόσφατα ένα notebook. Είχε χωρισμένο τον σκληρό σε C και D. Οποτε εγκαθιστώ windows updates μου πετάει κάτι log στο D (και μάλιστα χύμα). Πως μπορώ να ορίσω εγώ το path που θα γίνεται αυτό? Τα αρχειάκια έχουν τη μορφή msxml4-KB927978-enu.log. Και γράφουν αρχικά === Verbose logging started: 4/12/2006 23:30:09 Build type: SHIP UNICODE 3.01.4000.2435 Calling process: C:\WINDOWS\system32\msiexec.exe === ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Αγόρασα πρόσφατα ένα notebook. Είχε χωρισμένο τον σκληρό σε C και D. Οποτε εγκαθιστώ windows updates μου πετάει κάτι log στο D (και μάλιστα χύμα). Πως μπορώ να ορίσω εγώ το path που θα γίνεται αυτό? Τα αρχειάκια έχουν τη μορφή msxml4-KB927978-enu.log. Και γράφουν αρχικά === Verbose logging started: 4/12/2006 23:30:09 Build type: SHIP UNICODE 3.01.4000.2435 Calling process: C:\WINDOWS\system32\msiexec.exe === ..... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=156669 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Δυστυχώς δε βοηθάει το προηγούμενο θέμα και είναι και κλειδωμένο για να ρωτήσω εκεί. Μπορούν να δημιουργηθούν και τρία log την ημέρα. Δεν είναι λύση να πηγαίνω κάθε φορά να κάνω το κάθε αρχείο κρυφό, ούτε θέλω να έχω έναν (εικονικά) δεύτερο σκληρό γεμάτο φακέλους. Υπάρχει λύση να σώνονται αυτόματα κάπου αλλού όπου μπορώ να ορίσω εγώ. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. December 12, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Δεν πιστεύω οτι μπορώ να αντιμετωπίζω μόνο εγώ το πρόβλημα. Αν μεταφέρω χειροκίνητα όλους τους φακέλους σε έναν θα υπάρξει πρόβλημα? Αν όχι πως μπορεί να γίνει αυτόματα αυτή η διαδικασία? Please helpppp ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts