Jump to content

Αγορά νέας RAM

rallyman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενδιαφερομαι να αγορασω νεα RAM για το PC μου γιατι με τι τωρινη και τη CPU που εχει θα πρεπε να πεταει και θελω να παρω καποια 1GB η οποια να ειναι και dual channel ready και να εχει και CL κατω απο 3.Εριξα μια ματια σε Πλαισιο και E-shop αλλα τζιφος.Μπορει καποιος να μου πει καπου να κοιταξω και αν εχει και καποια στο νου του ακομα καλυτερα.:D
iphone 3G & Nokia N82 owner

Πόσα λ7 διαθέτεις;

DDR ή DDR2;

Ρίξε μια ματιά εδω http://www.overclockers.co.uk/productlist.php?groupid=701&catid=8

He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Το CL δεν θυμαμαι ακριβως τι ειναι αλλα οσο μικροτερο τοσο το καλυτερο.Εγω τελικα πηρα μια Supertalent.Απο χθες το μεσημερι που την εβαλα πανω εχει κανα 2-3 crash το pc(μπλε οθονη).Δεν ξερω αν ειναι ομως απο αυτο.Ξερει καποιος κατι?

Τρέξε το memtest για να δεις αν φταίνε οι μνήμες.Συνήθως οι bsod προκαλούνται απο ελαττωματικές μνήμες.
He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

Το CL τι ειναι ρε παιδια? καλο ειναι να ειναι λιγο ή πολυ?
Wikipedia: CAS Latency

μια ερωτηση απο μενα για τις ram

ειναι καλυτερο μια μνημη να ειναι στα 533ΜΗz ή στα 667MHz;

λογικα οσο περισσοτερο τοσο το καλυτερο (υπαρχουν και με 100ΜΗz!!), αρκει βεβαια να υποστηριζει και η μητρικη αυτες τις ταχυτητες

Το CL δεν θυμαμαι ακριβως τι ειναι αλλα οσο μικροτερο τοσο το καλυτερο.Εγω τελικα πηρα μια Supertalent.Απο χθες το μεσημερι που την εβαλα πανω εχει κανα 2-3 crash το pc(μπλε οθονη).Δεν ξερω αν ειναι ομως απο αυτο.Ξερει καποιος κατι?

Τελικα εβγαλα την 512 και φυσαει το pc.Μαλλον οπως τιν ειχα βαλει στο mobo προσπαθουσε να τη dei σαν dual channel και εκανε τα σκηνικα