Jump to content

Πρόβλημα με cd/dvd drive

spyblack2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παίδες έχω ένα πρόβλημα , δεν μου εμφανίζεται το εικονίδιο του cd-rom και του dvd-rom στην επιφάνεια εργασίας ,αλλά και στο έναρξη -υπολογιστής μου που πάω ούτε εκεί φαίνονται τα εικονίδια ..και δεν μπορώ να διαβάσω τα cd και τα dvd μου (έχω και και ξεχωριστά) έψαξα όλον τον υπολογιστή και δέν βρίσκω πουθενά τα εικονίδια .τι μπορώ να κάνω να μου τα ξαναεμφανίσει?...Υ.Γ και στον πίνακα ελέγχου που πήγα στη διαχείρηση συστήματος ούτε εκει βρίσκω τίιποτα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

αν δεν δουλεύουν καθόλου κοίτα μήπως έχουν βγει τίποτα καλώδια, αν δουλεύουν και απλά δεν εμφανίζονται μπορείς να κανείς το εξής: όταν θες να τα ανοίξεις να πατά έναρξη-εκτέλεση- D: (H E:)

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

τιποτα ρε παιδια στο εναρξη-εκτελεση..και εσωτερικα δεν εχω πειραξει καλωδια...καποιος μου ειπε με μια δισκετα επανεκινησης να αντιγραψω στο σκληρο το drive του cd και του dvd μεσω dos..δεν καταλαβα τιποτα βεβαια αλλα ξερεις κανεις τι εννοει και αν γινεται κατι τετοιο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

:lol: εντάξει παιδιά ήρθε ένας φίλος και το έφτιαξε κάποιο καλώδιο είχε βγεί απο μέσα (κάτι για γείωση μου είπε αλλά δεν κατάλαβα).τώρα είναι όλα εντάξει.ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια...
[sIGPIC][/sIGPIC]