spyblack2 Δημοσιεύτηκε December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 2, 2006 ρε παίδες έχω ένα πρόβλημα , δεν μου εμφανίζεται το εικονίδιο του cd-rom και του dvd-rom στην επιφάνεια εργασίας ,αλλά και στο έναρξη -υπολογιστής μου που πάω ούτε εκεί φαίνονται τα εικονίδια ..και δεν μπορώ να διαβάσω τα cd και τα dvd μου (έχω και και ξεχωριστά) έψαξα όλον τον υπολογιστή και δέν βρίσκω πουθενά τα εικονίδια .τι μπορώ να κάνω να μου τα ξαναεμφανίσει?...Υ.Γ και στον πίνακα ελέγχου που πήγα στη διαχείρηση συστήματος ούτε εκει βρίσκω τίιποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 αν δεν δουλεύουν καθόλου κοίτα μήπως έχουν βγει τίποτα καλώδια, αν δουλεύουν και απλά δεν εμφανίζονται μπορείς να κανείς το εξής: όταν θες να τα ανοίξεις να πατά έναρξη-εκτέλεση- D: (H E:) Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 isos exei vgei kapoio kalodio apo to cd sou gi auto den to entopizei !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyblack2 Δημ. December 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 τιποτα ρε παιδια στο εναρξη-εκτελεση..και εσωτερικα δεν εχω πειραξει καλωδια...καποιος μου ειπε με μια δισκετα επανεκινησης να αντιγραψω στο σκληρο το drive του cd και του dvd μεσω dos..δεν καταλαβα τιποτα βεβαια αλλα ξερεις κανεις τι εννοει και αν γινεται κατι τετοιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 sto bios h prin mpeis sta windows to vriskei to cd? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyblack2 Δημ. December 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 :lol: εντάξει παιδιά ήρθε ένας φίλος και το έφτιαξε κάποιο καλώδιο είχε βγεί απο μέσα (κάτι για γείωση μου είπε αλλά δεν κατάλαβα).τώρα είναι όλα εντάξει.ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts