salinas Δημοσιεύτηκε November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 29, 2006 Παιδια για σας. Εχω μια φορητή κεραια τηλεορασης, αλλα στην περιοχη μου (Χαρ. Τρικουπη), εχω πολυ κακό σήμα. Υπαρχει κάποιος τρόπος να το βελτιωσω, ωστε να χω μια αξιοπρεπη εικονα στην τηλεοραση μου (Φορητός Υπολογιστής) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Εκτός από το να βάλεις μια άλλη κεραία, κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις δεν υπάρχει. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 den kukloforoun kai kati enisxutes shmatos? den xero kata poso kanoun douleia !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts