michalis1961 Δημοσιεύτηκε November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 28, 2006 Έχω το StarsNav BT-16 Bluetooth GPS Receiver, προσπαθώ να αλλάξω το protocol NMEA σε SIRF και δεν μπορώ να τα καταφέρω, δοκιμάζω με το πρόγραμμα Sirftech μιας και είναι το μόνο που βρήκα μέχρι στιγμής που να βρίσκει το receiver στη COM6 που δουλεύει. Μήπως κάποιος μπόρεσε να το καταφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmgm Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Καλο μηνα. Εγω το εκανα μονο σε pda με ενσωματομενη κεραια Η δικη μου ερωτηση ειναι απο sirf σε Nmea με το ιδιο sirftec γινεται...o λογος η συσκευη σερνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Καλο μηνα. Εγω το εκανα μονο σε pda με ενσωματομενη κεραια Η δικη μου ερωτηση ειναι απο sirf σε Nmea με το ιδιο sirftec γινεται...o λογος η συσκευη σερνεται... Kαλό είναι να μην πειράζετε αυτές τις ρυθμίσεις αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Δοκίμασε να το αφήσεις να ξεφορτίσει τελείως (να κλείσει μόνο του). Πιθανόν έτσι να γυρίσει πάλι από μόνο του στις εργοστασιακές ρυθμίσεις Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts