aoratos Δημοσιεύτηκε November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 27, 2006 Γεια σας.Ανοιξα το κουτι μου να το καθαρισω γιατι ειχε πολυ σκονη και εβγαλα την ψυχτρα για να την καθαρισω και καθαρισα και τον επεξεργαστη απο την παστα που ειχε και τωρα εμεινα χωρις pc.:( Τωρα θα ηθελα την βοηθεια σας για να μου προτεινετε μια καλη ψυχτρα περιπου στα 40ε και μια καλη παστα θερμοαπαγωγικη. Θα ηθελα να μου προτεινετε καποια που να μην χρειαζεται να αφαιρεσω την μητρικη για να την βαλω για να μην κανω καμια πατατα.:p Και κατι ακομα σκουπισα τον επεξεργαστη με μπατονετα για τα αυτια,δεν πιστευω να εχει παθει τιποτα?:cry: η μητρικη μου ειναι:Gigabyte 8IPE1000-G rev.4.0 Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Λοιπόν, η καλύτερη λύση είναι ψύκτρα Thermaltake Sonic Tower με 2 12άρηδες ανεμιστήρες, και arctic silver 5 από κάτω. Θα δεις αποτέλεσμα. Πριν τα βάλεις καθάρισε καλά τον επεξεργαστή από τα υπολείματα πάστας με οινόπνευμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. November 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 πολυ μεγαλη δεν ειναι?:blink: εγω σκευτομαι για την zalman CNPS7000B-AL/CU+LED. Ποια η γνωμη σας για αυτη την ψυκτρα?εχω ακουσει πως δεν μπαινει στην μητρικη μου,μηπως ξερετε αν μπαινει? Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Στο site της zalman υπάρχουν τέτοιες πληροφορίες. Ο επεξεργαστής σου είναι σε socket 478 οπότε θα πρέπει να ψάξεις για ψύκτρα συμβατή με αυτό το socket. Tέτοιες είναι η 7700 και η 9500 της Zalman. Πολύ καλές και αθόρυβες και οι δύο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. November 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας,θα ψαξω να βρω πληροφοριες για ποιες ειναι συμβατες στο σιτε που εβαλες. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. November 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Τελικα αποφασισα να παρω την zalman cnps7000b-al/cu-led. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Για να μην ανοιγω αλλο θεμα για το τιποτα ρωταω εδω.Λοιπον η ψυκτρα του επεξεργαστη εχει γεμισει σκονη και θελω να την βγαλω για καθαρισμα.Ξερει καποιος πως αφαιρητε????Η ψυκτρα ειναι αυτη http://comexgroup.com/cpu/_intel/img_intel775/cooler.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Nαι, πρέπει να στρίψεις τα τέσσερα μαύρα πλαστικά που υπάρχουν γύρω από την ψύκτρα. Μετά μπορεί να ξεκουμπώσει από τις αντίστοιχες 4 τρύπες που υπάρχουν στη μητρική. Πρόσεξε όμως πως θα το κάνεις γιατί πολλές φορές οι ψύκτρες κολλάνε πολύ πάνω στον επεξεργαστή. Αν δεν το έχεις ξανακάνει, δοκίμασε να καθαρίσεις την ψύκτρα με αέρα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Tα γυρισα τα πλαστικα και χαλαρωσε η ψυκτρα αλλα δεν εβγαινε,αυτα τα πλαστικα ηταν ακομα ασφαλισμενα.Ο επεξεργαστης δε νομιζω να κολλησε γιατι η ψυκτρα πηγαινε δεξια αριστερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2009 Πρέπει να βγούν τα κλιπ που είναι κουμπωμένα στην μητρική και έχουν απελευθερωθεί αφού έστριψες τα μαύρα πλαστικά. Αλλιώς δεν βγαίνει η ψύκτρα. Χρειάζεται προσοχή όμως μη σπάσουν. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 Πως βγαινουν ομως,εκει ειναι το προβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts