Jump to content

Διάφορα προβλήματα με το bluetooth

Guest Tankwart
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα.οταν κανω σε ενα αρχειο πχ φωτο το παρακατω:δεξι κλικ-->send to bluetooth device,ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ενω παλιοτερα δουλευε....

η μονη λυση ειναι να πηγαινω στο tray στο σηματακι του bluetooth και να επιλεγω send a file,πραγμα πιο δυσχρηστο....

εχω ενα usb bluetooth conceptronic cbt100u.

τα προβληματα εμφανιστηκαν ετσι στα ξαφνικα...

λετε να φταιει το προγραμματακι transend που εγκατεστησα για τον internet explorer(βεβεαια δε το εχω χρησιμοποιησει,γιατι δεν πολυ χρησιμοποιοω miscrosoft internet explorer αλλα firefox)

Τι φταιει ρε παιδια?τι να κανω?

Ευχαριστω.

Τι drivers έχεις? Widcomm μήπως?

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

• 3 weeks later...
Guest Tankwart

Κατ'αρχας...εχω 1 bluetooth usb dongle:conceptronic cbt100u.

Μετα απο πολυ κοπο καταφερα να περασω τους widcomm drivers 5.0.1.802(βρηκα και κατεβασα απο το emule γιατι με κανεναν αλλο τροπο δε τα καταφερα).

Το αναγνωριζει σαν Bluetooth Device-->Cambridge Silicon Radio με widcomm drivers 5.0.1.802

δυο προβληματα...

1)οπως επαιζα με τις ρυθμισεις μαλλον κατι ενεργοποιησα και μου πεταγεται συνεχεια pop up για bluetooth connection "dial"...ξερετε σαν αυτο που πεταγεται για τη dial up συνδεση ,που σου λεει να βαλεις τηλεφωνο,κωδικο κλπ...

Ασχετο,ο laptop ειναι σε lan με τον desktop και παιρνει ιντερνετ απο εκει...

Πως θα απενεργοποιησω αυτη την ενοχλητικη κατασταση?

2)Δεν μπορω να στειλω απο το κινητο στον υπολογιστη,ενω παλια με τους microsoft μπορουσα.Τι φταιει,τι να κανω?το αντιθετο γινεται αψογα(και με πολλα αρχεια μαζι μαλιστα)

3)εχω προσπαθησει να περασω πιο καινουρια εκδοση αλλα δε τα καταφερνω...

το εντυπωσιακο ειναι οτι αφου κατεβασα και εγκατεστησα τους τελευταιους που ποσταρει ο φιλος στο αντιστοιχο τοπικ Mini Bluetooth Guide: Bluetooth και Drivers στα Windows,ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ να μου λεει οτι εχω τους widcomm 5.0.1.802.Επισης οταν στο εικονιδιο στο tray επιλεγω start bluetooth device μου λεει κατι για licence expired.εχω βρει ενα licence patcher 1.7 αλλα δε ξερω πως να το χρησιμοποιησω.

μηπως τωρα που εχω ηδη widcomm ειναι πιο ευκολο,η να τους βγαλω κ να ησυχασω και να παραιτηθω της προσπαθειας??

τη βοηθεια σας παρακαλω...:worry: :worry:

ευχαριστω

Η γνώμη είναι αν έχεις το service pack 2 να αφήσεις τους drivers της Microsoft.Για την δουλειά που το θέλεις πιστεύω θα σε καλύψουν απόλυτα.

Guest Tankwart

αυτο θα κανω τελικα...βαρεθηκα να παιζω...

ασε που το bluetooth connection μου εχει σπασει τα νευρα...

ουτε αρχειο στο πι σι μπορω να στειλω....

δρομοοοοο........

Guest Tankwart

Καλησπερα παιδια ,μετα απο πολλα κρακαρισματα,πατσαρισματα,rename&αντικαταστασεις αρχειων κτλ.. ...των widcomm drivers καταφερα να τους βαλω(οχι παντως τους τελευταιους) και να παρακαμψω τους microsoft.

Αφου ομως διαπιστωσα οτι δε μου κανουν τους εκανα uninstall.

To προβλημα μου ειναι οτι τωρα ΔΕΝ μπαινουν αυτοματα οι microsoft.Μαλλον δηλαδη αλλαχτηκε ο τροπος που ο pc βλεπει το dongle μου.

Εχω τρελαθει,τι να κανω?Υπαρχει τροπος να επαναφερω το pc μου (winXP SP2)να δουλευει με τους microsoft?

help.........:cry: :cry: :cry:

Καλησπερα παιδια ,μετα απο πολλα κρακαρισματα,πατσαρισματα,rename&αντικαταστασεις αρχειων κτλ.. ...των widcomm drivers καταφερα να τους βαλω(οχι παντως τους τελευταιους) και να παρακαμψω τους microsoft.

Αφου ομως διαπιστωσα οτι δε μου κανουν τους εκανα uninstall.

To προβλημα μου ειναι οτι τωρα ΔΕΝ μπαινουν αυτοματα οι microsoft.Μαλλον δηλαδη αλλαχτηκε ο τροπος που ο pc βλεπει το dongle μου.

Εχω τρελαθει,τι να κανω?Υπαρχει τροπος να επαναφερω το pc μου (winXP SP2)να δουλευει με τους microsoft?

help.........:cry: :cry: :cry:

δεν ξέρω κάποιον τρόπο (πέρα από το repair, με το cd XPSP2).

αλλά ποιος άνθρωπος στον πλανήτη θέλει τους ΧΑΛΙΑ οδηγούς της Μ$ (για τα XP)?

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Μια χαρά είναι οι drivers της Microsoft σε σχέση με το bloatware που έχουν καταντήσει αυτοί της Widcomm.

Ξαναβάλε στη θέση του το bth.inf αν έκανες τη διαδικασία που περιγράφεται εδώ, ή δοκίμασε να ξαναπεράσεις το SP2 όπως είπε ο Alexkass.

Guest Tankwart

Εβαλα παλι πισω το bth.inf αλλα δυστυχως τιποτα...

Επειδη δεν διαθετω cd που να εχει ενσωματωμενα τα SP2,αλλα τα εχω σε ενα αρχειο .exe,δεν καταλαβα πως ακριβως θα κανω repair.

Μηπως να τρεξω το αρχειο οπως θα εκανα αν τα εβαζα απ την αρχη και θα μου βγαλει επιλογη για repair στη συνεχεια?

Τι θα γινει με τα windows updates που εχω?Θα χαθουν?

ευχαριστω για την ανταποκριση παιδες...!

Δε βγάζει repair. Δοκίμασε να το περάσεις πάλι από την αρχή, αν και δεν ξέρω αν θα χαθούν τα updates...

τρέξε το cd των XP ως boot και επέλεξε install και μετά repair (όχι repair από cmd).

μετά βάλε κανονικά τα sp2 και κατέβασε τα update. βέβαια μπορείς να φτιάξεις ένα cd xpsp2 (@ google) αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι 100% οκ για repair.

Alex = the best!

Δεν χρειάζεται ωστόσο να ανοίγεις νέο topic κάθε φορά που έχεις πρόβλημα με το bluetooth. Επομένως έγινε merge στα 3 topics που είχες ανοίξει.

Guest Tankwart
τρέξε το cd των XP ως boot και επέλεξε install και μετά repair (όχι repair από cmd).

μετά βάλε κανονικά τα sp2 και κατέβασε τα update. βέβαια μπορείς να φτιάξεις ένα cd xpsp2 (@ google) αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι 100% οκ για repair.

συμφωνα με αυτο

το θεμα εφτιαξα ενα cd το οποιο ειναι τα sp2 integrated στο cd WinXp που ηδη ειχα.Προτεινετε boot με αυτο η με το κλασσικο?

Το βαζω στο cd drive και κανω restart ετσι?Και μετα install->repair,φανταζομαι ειναι απλη η διαδικασια ετσι?

Μια ερωτηση:Η διαδικασια ειναι σαν να κανω φορματ?Δηλαδη να κανω backup οτι χρειαζομαι απο τον C: ?

Ευχαριστω.

edit:mcde εχεις δικιο και ειλικρινα ζητω συγνωμη,απλα εδω και καποιες μερες το θεμα με το bluetooth με εχει ταλαιπωρησει αρκετα.

Guest Tankwart

Λοιπον για να κλεισει μια και καλη αυτη η "φαρσοκωμωδια",αναφερω οτι ολα τα προβληματα εξαφανιστηκαν με μια εγκατασταση απο πανω των SP2.

Ολα καλα με το που εβαλα πισω το dongle επανηλθαν οι ms drivers.

συμφωνα με αυτο

το θεμα εφτιαξα ενα cd το οποιο ειναι τα sp2 integrated στο cd WinXp που ηδη ειχα.Προτεινετε boot με αυτο η με το κλασσικο?

Το βαζω στο cd drive και κανω restart ετσι?Και μετα install->repair,φανταζομαι ειναι απλη η διαδικασια ετσι?

Μια ερωτηση:Η διαδικασια ειναι σαν να κανω φορματ?Δηλαδη να κανω backup οτι χρειαζομαι απο τον C: ?

Ευχαριστω.

edit:mcde εχεις δικιο και ειλικρινα ζητω συγνωμη,απλα εδω και καποιες μερες το θεμα με το bluetooth με εχει ταλαιπωρησει αρκετα.

repair... όχι φορματ. ξέρω τι γράφω ;)

100% πιάνει πάντα.

Alex = the best!