leonidas126 Δημοσιεύτηκε November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 24, 2006 Ξερει καποιος να με βοηθησει. Ημουνα στο limewire k κατεβαζα καποια βιντεο κ συχρονως μιλουσα στο mirc και ξαφνικα μονος του ο υπολογιστης εκανε restart... Εχω τα Norton internet security 2006 και δεν μου βγαλανε καποια ενδειξη? Υπαρχει περιπτωση να εγινε επειδη θερμανθηκε ο υπολογιστης...(δε νομιζω ,4 ωρες ειχα ανοιχτο) Τι αλλο μπορει να συμβαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Μπορεί και τίποτα...windows είναι αυτά! Τώρα δουλεύει κανονικά; Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Νεα δικλειδα ασφαλειας απο την Micro$oft... Αν πας να κατεβασεις σπασμενα προγραμματα σου κλεινει το pc :p :lol: :lol: Ειπαμε windows ειναι αυτα... Χαλαρωσε και απολαυσε το! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Νεα δικλειδα ασφαλειας απο την Micro$oft... Αν πας να κατεβασεις σπασμενα προγραμματα σου κλεινει το pc :p :lol: :lol: Ειπαμε windows ειναι αυτα... Χαλαρωσε και απολαυσε το! :rolleyes: ... Πέρα από τα αστεία, ας γραφτεί και κάτι ορθό. για να μη βγάλει blue screen απλά επανεκκινεί. μπορεί να φταίει κάποιος οδηγός ή κάτι να συνέβει με την μνήμη. 4 ώρες ανοιχτό ΔΕΝ είναι πολύ. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 vasika parathrhse an tha sto xanakanei !! mporei na etuxe h mporei ontos na ftaiei kati !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Δηλαδή εγώ που έχω 3 pc ανοιχτά όλο το 24ωρο και έχουν κλείσει άπειρες φορες τι πρέπει να κάνω? Καμιά καταγγελία μήπως? Σιγά τα ωά, μην ανησυχείς Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Θα σας πρότεινα να πάτε My Computer - properties - advanced και απο το "startup & Recovery μπείτε στο settings και απενεργοποιήστε τα τρία κουτάκια στο system failure (ειδικά το automatically restart) ... είναι ότι πιο χαζό έχει ενσωματώσει η microsoft στο λειτουργικό! Για να μην μπούμε σε τεχνικούς λόγους και όρους , με απλά λόγια... αν γίνει κάτι στο PC που το λειτουργικό θεωρήσει λάθος , κάνει από μόνο του restrart ..:confused: Καλό ακούγετε , αλλά τις περισσότερες φορές (..πάντα:p ) το κάνει σε άσχετες καταστάσεις, όπως άμα βάλεις προγράμματα πολλά μαζί, αν φορτώσεις πολύ την μνήμη, όταν παίζεις κάποιο παιχνίδι, όταν κατεβάζεις πολλά αρχεία μαζί ..κτλ Επίσης από το error reporting (κάτω από το settings που είπα πριν) αφήστε ενεργοποιημένο μόνο το πρώτο ("disable error reporting") ... είναι ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που είπα και πριν, μόνο που αντί για restart σου βγάζει μηνύματα λάθους (δεν βοηθάνε και ποτέ) και φυσικά σου κλείνει τις εφαρμογές και γενικά κολλάει το σύστημα, πάλι σε άσχετες στιγμές. Και φυσικά να πω ότι αυτά που λέω και προτείνω, είναι καθαρά προσωπική άποψη ... Το λέω, για να μην βγει κανείς και πει, " μα εγώ δεν έχω πειράξει τις ρυθμίσεις αυτές ποτέ και όλα πάνε καλά" ...Σε κάποιους συμβαίνει! Απλά , η γνώμη μου είναι , ότι οι ρυθμίσεις αυτές είναι αχρείαστες και πολλές φορές βλαβερές για το λειτουργικό!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts