jog Δημοσιεύτηκε November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 19, 2006 Καλησπέρα. Παιδιά τον τελευταίο καιρό ο υπολογιστής αργεί και η σύνδεση σέρνεται Ενώ ήμουν για πολύ καιρό στα 650 kbps download και στα 170 upload,τώρα το upload είναι περίπου στα ίδια επίπεδα,αλλά το download σέρνεται (τραγικές καταστάσεις) Υποψιάζομαι πως δεν είναι θέμα γραμμής(τόσο καιρό η γραμμή πετούσε),αλλά κάτι τρέχει με τον υπολογιστή. Έχω κάνει scan με το Kaspersky personal Pro,και με το spyware doctor αλλά δεν βρέθηκε τπτ. Καμιά ιδέα κανείς? Ευχαριστώ πολύ! :cry: click START to begin Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 121.98Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 81.36kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Information: Other network traffic is congesting the link Κάποιος πρέπει να μου παίρνει bandwidth,έκανα τις απαραίτητες ρυθμίσεις (αλλαγές κτλ) αλλά το πρόβλημα παραμένει. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 tote mpes Start - Run - grapse CMD kai grapse meta netstat na deis pou paei to bandwidth :) Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2006 "Information: Other network traffic is congesting the link" Κάτι σου τρώει bandwidth. Βάλε κάποιο traffic monitor και δες ποιό είναι το υπεύθυνο πρόγραμμα. Demis_CY το netstat δείχνει τα ανοιχτά connections και όχι πόσο bandwidth καταναλώνει η κάθε εφαρμογή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 To test της forthnet βγάζει το μήνυμα "Information: Other network traffic is congesting the link" σχεδόν πάντα και σε οποιαδήποτε σύνδεση. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Σε μένα πάντως το βγάζει μόνο όταν παράλληλα υπάρχει απώλεια bandwidth. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Και σε μένα το speed test της forthnet ποτέ δεν μου είχε ξαναβγάλει αυτό το μνμ. τώρα το πρωί έχω 660 kbps download και 172 kbps upload.Και το μύνημα στο speed test της forthnet δεν εμφανίστηκε. 'Εκανα το netstat αν και δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να είναι ύποπτο και τι όχι (εκτός από το myphone.gr π γράφει το netstat) click START to begin Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 171.21Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 697.98kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Δείτε σήμερα το πρωί ταχύτητες. @gkr41 είχα το DU super controller και δεν έδειχνε κάτι ύποπτο.Κατέβασα και το netlimiter αλλά και αυτό τα βρήκε οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Γενικά αυτό το test δεν είναι και πολύ αξιόπιστο. Καλύτερα να δοκιμάζετε να κατεβάσετε κάτι από κάποιον αξιόπιστο ftp server εντός Ελλάδας. Επίσης αν δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να χρησιμοποιεί το δίκτυο, αφού όπως λες δοκίμασες τόσο με το DU super controller όσο και με το netlimiter, τότε δεν θα είναι πρόβλημα του μηχανήματος. Ίσως υπάρχει πρόβλημα με τη σύνδεση σου ή με το DSLAM (πολλοί χρήστες) ή με κάτι άλλο. Το ότι μέχρι πριν από λίγο είχες καλές ταχύτητες, δεν λέει τίποτα. Σε αυτή την περίπτωση καλύτερα να ρωτήσεις στο αρμόδιο forum που είναι τα Ευρυζωνικά Σταθερά Δίκτυα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Το ενδεχόμενο να παίρνει κάποιος άλλος bandwidth από εμένα δεν υφίσταται? Δεν έχω ασύρματο δίκτυο. Το πρωί είχα 650 kbps ενώ τώρα 400 kbps.Το upload είναι πάντα τέρμα,αλλά το download έχει πέσει αισθητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Τραγική τώρα η κατάσταση.80 up και 100 down. Υποψιάζομαι πως κάτι άλλο τρέχει δεν μπορεί να είναι τόσο χάλια η γραμμή ενώ τόσο καιρό πετούσε. Δήλωσα βλάβη στο 121,αλλά πιστεύω πως κάποιος μπαίνει με τον κωδικό και γι αυτό σέρνεται τόσο πολύ.(μπορεί να υφίσταται κάτι τέτοιο ?) και reset στο router έκανα,και όλους τους κωδικούς άλλαξα.(το πρόβλημα παραμένει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Το ενδεχόμενο να παίρνει κάποιος άλλος bandwidth από εμένα δεν υφίσταται? Δεν έχω ασύρματο δίκτυο. Από τη στιγμή που δεν έχεις ασύρματο, πως να σου παίρνει; Εκτός κι αν έχει συνδεθεί κι άλλο PC πάνω στην ίδια γραμμή μέσα στο σπίτι και δεν το έχεις καταλάβει :p Δήλωσα βλάβη στο 121,αλλά πιστεύω πως κάποιος μπαίνει με τον κωδικό και γι αυτό σέρνεται τόσο πολύ.(μπορεί να υφίσταται κάτι τέτοιο ?)) Όχι. Δε μπορούν να μπουν ταυτόχρονα 2 άτομα με τον ιδιο κωδικό. Άμα ήταν έτσι θα είχαμε ένα κωδικό όλοι και θα μπαίναμε δωρεάν :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Με vivo ξέρω 3 παιδιά που έμπαιναν ταυτόχρονα... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e click START to begin Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 171.04Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 715.85kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Με vivo ξέρω 3 παιδιά που έμπαιναν ταυτόχρονα... Αυτό γίνεται με κοινόχρηστη σύνδεση με LAN/ Wireless LAN, όχι με 3 modem και τον ίδιο κωδικό :blink: Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts