ALEX74 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Μπαίνεις στην διαχείριση μετά στις πρόσφατες επαφές επιλέγεις την επαφή που σε κάλεσε (η την καλείς εσύ για να μπει στην λίστα αυτή) πατάς επιλογές και μετά η επιλογή Νο 5 είναι η λίστα απόρριψης το ίδιο γίνετε και στα μηνύματα μπαίνεις μηνύματα-ρυθμίσεις-μηνύματα κειμένου-μπλοκάρισμα αριθμού! Αυτά..;) Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Εχω το τηλέφωνο εδώ και 2 εβδομάδες.Είναι πολύ καλό και θετική εντύπωση μου έκανε η μπαταρία του που περίμενα ότι θα είχε μικρότερη αναμονή από αυτήν που τελικά έχει.Είναι πολύ όμορφο και καλύπτει στο έπακρο τις ανάγκες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Έτσι ακριβώς:cool::) αν είχε περισσότερη διαφήμιση (βλέπε V3) θα το έβλεπες επάνω σε κάθε τραπέζι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Από φωτογραφίες και βίντεο πως πάει?Στο βίντεο πόση είναι η διάρκεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Κοίτα, γενικώς έχει πολύ καλή οθόνη, καλή ποιότητα εικόνων. Βίντεο δεν έχω χρησιμοποιήσει. Δεν έχει τη δυνατότητα χρήσης κάρτας μνήμης. Αυτό που με έχει απογοητεύσει στο συγκεκριμένο τηλ, είναι ότι ενώ στην εξωτερική οθόνη εμφανίζει αρχικά τις αναπάντητες κλήσεις ή τα νέα μηνύματα, λίγα δευτ. μετά οι ενδείξεις αυτές σβήνουν και μένει μόνο ή ώρα. Κάτι που ναι βλακεία γιάτι πρέπει να το ανοίγεις κάθε τόσο για να δεις αν υπάρχει κάτι. Η μπαταρία είναι μέτρια (3 μέρες, βαριά 4) και πάλι σου μιλάω για τον πατέρα μου που το χρησιμοποιεί ελάχιστα. Με κανονική χρήση πρέπει να πηγαίνει στο 2ημερο. Από ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_G Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Αυτό που με έχει απογοητεύσει στο συγκεκριμένο τηλ, είναι ότι ενώ στην εξωτερική οθόνη εμφανίζει αρχικά τις αναπάντητες κλήσεις ή τα νέα μηνύματα, λίγα δευτ. μετά οι ενδείξεις αυτές σβήνουν και μένει μόνο ή ώρα. Κάτι που ναι βλακεία γιάτι πρέπει να το ανοίγεις κάθε τόσο για να δεις αν υπάρχει κάτι. Δεν χρειάζεται να ανοίγεις το καπάκι! αν πατήσεις για λίγο ένα απ απο τα πλαϊνά πλήκτρα της έντασης η εξωτερική οθόνη θα σου δείξει όλες τις πληροφορίες! το πήρα και εγώ την Παρασκευή και ακόμα το μαθαίνω! μέχρι τώρα μου φαίνετε πολύ καλό! μόνο όταν στέλνω μήνυμα ζητάει από τον παραλήπτη απάντηση! ξέρει κανείς πως μπορώ να το απενεργοποιήσω αυτό? Παράθεση Nokia 6600 --> Samsung E800 --> SE K750i --> Samsung E780 --> Nokia 6500-s --> Nokia E66 --> LG GM750 --> SE Xperia X10i --> Samsung Galaxy S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupra Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Simera parelaba apo mia agora pou ekana meso internet to hands free gia to samsung mou. Otan omos to syndeo agougete ena mpip epanalambanomeno apo ta akoustika kai apo to tilefono. Den mporo na to kano na doulepsei kanonika. oute mporo na sykoso tilefono me to koumpaki tou oute na miliso! Kserei kaneis tipota? Mipos prepei na ry8miso kati? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts