mvagustagm2000 Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 ναι αλλα δε ταιριαζει με ολα οσα λεμε πλεον με τον andreasarc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 γιατι σου φαινεται παραξενο? δεν σκοτωνεσαι και καθε μερα σε καμμια οικοδομη ουτε σε καμμια αποθηκη. Δεν μου χαρίστηκε τίποτα, φίλε μου, πάλεψα πολύ γι' αυτό, και μέχρι να το καταφέρω και σε οικοδομή δούλεψα, και σε πιτσαρία και σε ρεμπετάδικο και στα καράβια ακόμα τα καλοκαίρια, και σε πολλές άλλες δουλείες.... Οπως στρώνεις κοιμάσαι....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 Δεν μου χαρίστηκε τίποτα, φίλες μου, πάλεψα πολύ γι' αυτό, και μέχρι να το καταφέρω και σε οικοδομή δούλεψα, και σε πιτσαρία και σε ρεμπετάδικο και στα καράβια ακόμα τα καλοκαίρια.... Οπως στρώνεις κοιμάσαι....... σαφεστατα... και σε παραδεχομαι για αυτο.:) οπως το ειπες: οπως στρωνεις κοιμασαι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts