Jump to content

Η Ασύρματη σύνδεση κόβει ταχύτητα?

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λυπάμαι πολύ τότε... Είσαι πολύ απαξιωτικός για κάτι που δε γνωρίζεις κατά πόσο γνωρίζω!

Tουλάχιστον στη Τελλάς όμως θα σηκώσουν το τηλέφωνο στα 3 χτυπήματα για να σε εξυπηρετήσουν και να σε ενημερώσουν , όχι σαν τη βιβόντι που παιδεύομαι μέρες να πάρω και μία δε το σηκώνουν μία το σηκώνουν και το κλείνουν και μία κάνει συνέχεια σα να μιλάει

(Ευχαριστώ πολύυυυ όσους μπήκαν στο κόπο να μου απαντήσουν και να εξηγήσουν )

Tουλάχιστον στη Τελλάς όμως θα σηκώσουν το τηλέφωνο στα 3 χτυπήματα για να σε εξυπηρετήσουν και να σε ενημερώσουν , όχι σαν τη βιβόντι που παιδεύομαι μέρες να πάρω και μία δε το σηκώνουν μία το σηκώνουν και το κλείνουν και μία κάνει συνέχεια σα να μιλάει

(Ευχαριστώ πολύυυυ όσους μπήκαν στο κόπο να μου απαντήσουν και να εξηγήσουν )

Η εξυπηρέτηση της Vivodi είναι αλήθεια ότι υστερεί σε υπερθετικό βαθμό!!

Τι να σου πω, ότι τους έπαιρνα τηλέφωνο καθημερινά επί μία εβδομάδα για να αγοράσω 8άρα γραμμή και δεν με έπαιρναν πίσω;;; Τώρα τελευταία που τους τα έχωσα λιγάκι σε κοινό μας συνεργάτη που μου τους (ξανά)πρότεινε, το έχουν ρίξει στα τηλέφωνα. Τώρα ξαφνικά βλέπεις, "αγχώνονται" όπως μου λένε που δεν τους στέλνω τις απαιτήσεις μου...

Τώρα ξαφνικά βλέπεις, "αγχώνονται" όπως μου λένε που δεν τους στέλνω τις απαιτήσεις μου...

Πως να μην αγχώνονται ? 40 ραντεβού διάβασα ότι είχε ένας κούριερ μόνο για τη Τελλάς σε μια μέρα , φαντάσου όλοι οι κούριερ πόσα ραντεβού μέσα σε μια μέρα ...........

Η βιβόντι με έχασε από πελάτη εξαιτίας της εξυπηρέτησής της

Τι να τους κάνω ?

Στα 3 χτυπήματα η Τελλάς απαντά με ευγενέστατο τρόπο

Τελικά δε βάζω ασύρματο ( για να επανέλθω στο θέμα ) άσε μη τρώμε ακτινοβολία ...... καλώδιο καλώδιο ...

Εμένα πάντως ο φίλος μου επιμένει να μην πάρω ούτε Tellas, ούτε Vivodi (άσε που καμία δεν έχει υποστήριξη στην περιοχή μου). Να περιμένω λέει πρώτα 1-2 μήνες και μετά...

Θεωριτικά δεν κόβει την ταχύτητα (ίσως πολύ λίγο), αυτό που συμβαίνει είναι να ανεβάζει το latency στα παιχνίδια δεν μπορώ να παίξω counter strike από το ασύρματο με την καμία, εκεί που παίζει για λίγο κανονικά, κραπ σταματάει η κίνηση των δεδομένων.

Πως να μην αγχώνονται ? 40 ραντεβού διάβασα ότι είχε ένας κούριερ μόνο για τη Τελλάς σε μια μέρα , φαντάσου όλοι οι κούριερ πόσα ραντεβού μέσα σε μια μέρα ...........

Η βιβόντι με έχασε από πελάτη εξαιτίας της εξυπηρέτησής της

Τι να τους κάνω ?

Στα 3 χτυπήματα η Τελλάς απαντά με ευγενέστατο τρόπο

Τελικά δε βάζω ασύρματο ( για να επανέλθω στο θέμα ) άσε μη τρώμε ακτινοβολία ...... καλώδιο καλώδιο ...

Αραγε ποσο κοσμο να εχει τραβηξει η Τελλας πανω στο δικτυο της?Που θα μπορουσαμε να το δουμε αυτο?

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Έχετε τελείως ξεφύγει από το θέμα, κρούω την καμπάνα :p και απαντώ on topic.

S auth thn peruptwsh enweitai oti xaneis gazia:)

Egw milw gia fash sto idio dwmatio kai aposaseis 2-5 metra!

Τότε γιατί να βάλει ασύρματο κάποιος; Σκέψου ότι τα περισσότερα ασύρματα λειτουργούν μεταξύ δωματίων ή και ορόφων. Υπάρχει απώλεια σήματος και όταν τόσοι πλέον έχουν βρεθεί με μια 2mbps γραμμή όλο και κάτι θα χάνουν.

Με ποιο τρόπο μπορούμε να ενισχύσουμε το σήμα σε ασύρματη σύνδεση; Μου έχουν πει για χρήση κεραίας με καλύτερη εκπομπή από την εργοστασιακή. Το router μου (Sagem F@st 1500) δεν διαθέτει αποσπώμενη κεραία, οπότε πρέπει να πάρω κάτι για την ασύρματη κάρτα δικτύου. Τι λύσεις προτείνετε;
Εγώ με συσκευές της torado και netgear που δοκίμασα από το Πλαίσιο δεν κατάφερα τίποτε απολύτως.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::