GreekCharmed Δημοσιεύτηκε November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 13, 2006 Τις τελευταίες ημέρες μοθ βγάζει το pc συνεχώς πως υπάρχουν ενημερωμένες εκδόσεις για το σύστημά μου και όταν πάω να τις κάνω αυτόματα, ξαφνικά μου ζητάει το cd το οποίο να περιέχει το Windows Office XP με FrontPage Ακόμα σήμερα δεν μπορώ καν να ανοίξω κάποιο Word ή Excel αρχείο.... Τι πρέπει να κάνω δεν μπορώ να καταλάβω... Δεν έχω κάνει εγκατάσταση του Service Pack 2..και δεν ξέρω τι δουλειά έχει το Windows Office με FrontPage EDIT: Τσέκαρα και έχω εγκατεστημένο το SP2..με το Windows Office δεν ξέρω τι γίνεται... Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Τις τελευταίες ημέρες μοθ βγάζει το pc συνεχώς πως υπάρχουν ενημερωμένες εκδόσεις για το σύστημά μου και όταν πάω να τις κάνω αυτόματα, ξαφνικά μου ζητάει το cd το οποίο να περιέχει το Windows Office XP με FrontPage Ακόμα σήμερα δεν μπορώ καν να ανοίξω κάποιο Word ή Excel αρχείο.... Τι πρέπει να κάνω δεν μπορώ να καταλάβω... Δεν έχω κάνει εγκατάσταση του Service Pack 2..και δεν ξέρω τι δουλειά έχει το Windows Office με FrontPage EDIT: Τσέκαρα και έχω εγκατεστημένο το SP2..με το Windows Office δεν ξέρω τι γίνεται... Μπορείς από δω να κατεβάσεις το update χωρίς να χρειάζεται το cd. http://www.business.utah.edu/go/mbasupport/811/ Το sp2 καλό θα ήταν να το εγκαταστήσεις πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. November 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Μπορείς από δω να κατεβάσεις το update χωρίς να χρειάζεται το cd. http://www.business.utah.edu/go/mbasupport/811/ Το sp2 καλό θα ήταν να το εγκαταστήσεις πάντως. Το κατέβασα αλλά αφού το έτρεξα μου λέει the expected version of this product was not found in your system Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Το κατέβασα αλλά αφού το έτρεξα μου λέει the expected version of this product was not found in your system Συγνώμη για να καταλάβω, το office δεν είναι εγκατεστημένο στο pc σου? Γιατί δε μπορείς να ανοίξεις word αρχεία κλπ? Δοκίμασε να βάλεις το cd που σου ζητάει αρχικά προκειμένου να σου κάνει update. Το έχεις το cd? Εξήγησέ μας λίγο πιο καλά. Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Τις τελευταίες ημέρες μοθ βγάζει το pc συνεχώς πως υπάρχουν ενημερωμένες εκδόσεις για το σύστημά μου και όταν πάω να τις κάνω αυτόματα, ξαφνικά μου ζητάει το cd το οποίο να περιέχει το Windows Office XP με FrontPage Ακόμα σήμερα δεν μπορώ καν να ανοίξω κάποιο Word ή Excel αρχείο.... Τι πρέπει να κάνω δεν μπορώ να καταλάβω... Δεν έχω κάνει εγκατάσταση του Service Pack 2..και δεν ξέρω τι δουλειά έχει το Windows Office με FrontPage EDIT: Τσέκαρα και έχω εγκατεστημένο το SP2..με το Windows Office δεν ξέρω τι γίνεται... Χμμμ...μήπως τυχόν καθάρισες τον υπολογιστή σου με κανά registry cleaner κτλ.;Kαι επίσης σίγουρα έχεις σβήσει τα αρχεια στον φάκελο MSO στα κρυφά αρχεία στον σκληρό σου δίσκο γι'αυτό σου ζητάει το cd!Μόνο αφού βάλεις το cd του office το κάνεις εγκατάσταση,και μετά θα κατεβάσεις τις αναβαθμίσεις! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts