kostakiss Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 τωρα για τα μετρα δεν μπορω να σου πω αυτη τη στιγμη(αλλα νομιζω γυρω στο 1,5 μετρο)..μπασο αρκετα ικανοποιητικο ακομα και στο χαμηλοτερο επιπεδο..για κανονικο δωματιο ειναι οτι πρεπει..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Επειδή θέλω να τα τοποθετήσω πιο μακρυά, υπάρχει λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 @gkr41 τα creature ειναι πιο καλα απο τα logitech?αν ναι σε τι?σε ποιοτητα ηχου?ενταση?τι? και εγω τα ειδα προσφατα στο Praktiker και μου αρεσαν πολυ..:happy: Σε όλα. Διάβασε και κανένα review στο internet. :p Γενικά, η Harman Kardon είναι από τους κορυφαίους κατασκευαστές ηχείων. Επειδή θέλω να τα τοποθετήσω πιο μακρυά, υπάρχει λύση? Να πάρεις ασύρματα ακουστικά για να μη γεμίζεις το δωμάτιο καλώδια :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 εψαξα λιγο να δω τι παιζει σχετικα με τα creature 2.. απλα δεν περιμενα κατι καλο σε τοσο μικρο μεγεθος..αυτα παραειναι μικρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Αγόρασα επιτέλους τα Altec Lansing 2221 και μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Σε τεστ στο ιντερνετ βγήκαν πρώτα ακόμα και σε σύγκριση με ακριβότερες λύσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Αγόρασα επιτέλους τα Altec Lansing 2221 και μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Σε τεστ στο ιντερνετ βγήκαν πρώτα ακόμα και σε σύγκριση με ακριβότερες λύσεις! Τεστ στο Internet? Που? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. November 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 http://www.consumersearch.com/www/computers/computer-speakers/fullstory.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts