Jump to content

Πρόβλημα με συνεχείς επανεκκινήσεις

Olga
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε έναν γεμάτο σχεδόν σκληρό δίσκο δοκίμασα να εγκαταστήσω το Kaspersky Antivirus. To σύστημα άρχισε να κολλάει ώσπου είτε από μόνο του είτε χειροκίνητα από μένα ( δεν θυμάμαι ) ξεκίνησε την επανεκίνηση... Φορτώνοντας τα windows XP ξαφνικά σταματάει,σβήνει και ξεκινά πάλι την επανεκίνηση των windows! Και ξανά και ξανά και ξανά... αναγκάστηκα νατον κλεισω απότο διακοπτάκι πίσω!

PLEASE SOS!!! Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημβαίνει;Τι έχει πειραχτεί; Ο σκληρός ή η μητρική;; Τις προάλλες μου έδωσε ο αδελφός μου έναν άλλο σκληρό δικό του με εγκατεστημένα τα windows ήδη μέσα. Λέτε άν το βάλω στην IDE σαν master και τον δικό μου το κάνω slave να μπορέσουν να φορτωθούν τα windows και να έχω πρόσβαση και στα αρχεία του δικού μου;;;;; Βοηθήστε με αν μπορείτε, χάνω σημαντικά αρχεία!!

Δεν πρόκειται να χάσεις αρχεία. Δοκίμασε να κάνεις αυτό που λες. Αν τα XP από το σκληρό του αδερφού σου δεν φορτώσουν τότε πέρνα τα ξανά. Μετά βάλε το σκληρό σου κάνε ένα back-up και άδειασε λίγο τον C: του δικού σου σκληρού. Κατά πάσα πιθανότητα αυτό φταίει.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ναι είχα κι άλλο ένα ελφρύ antivirus ( Δεν έπρεπε ε;;:cry: )

Εγκατέστησα τα windows πάλι στου αδελφού μου. Πήρα τα αρχεία που χρειαζόμουν απ' το δικό μου.Τώρα κάνω εγκατάσταση των οδηγών. Μπέρδεμα γιατί παρουσιάζει επιπλωκές:wacko:

Ευχαριστώ πολύ! Αν χρειαστώ κάτι θα "ξανάρθω"!

Να ξανάρθεις! Γενικά να ξέρεις ότι δεν πρέπει να έχεις δυο anti-virus στον υπολογιστή σου.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg